Diari Més

Oriol Pozo, nou tècnic del CB Valls: «No hem de mirar enrere»

L’entrenador prové del Ploms de Copa Catalunya

Oriol Pozo, orgullós amb la seva nova samarreta.

Oriol Pozo, nou tècnic del CB Valls: «No hem de mirar enrere»DIARI MÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oriol Pozo és el nou entrenador del Club Bàsquet Valls. Així ho va decidir la Junta Directiva de l’entitat de la capital de l’Alt Camp. Pozo substitueix a Jordi Balaguer qui, alhora, va substituir a la banqueta vallenca a Francesc Canals a mitjans del mes de febrer.

El CB Valls aposta per aquest jove entrenador, de tan sols 28 anys i que arriba procedent del Reus Ploms de Copa Catalunya. «Fitxar pel Valls és fer un gran pas en la meva trajectòria després de sis temporades al Ploms, tres d’elles com a primer entrenador d’equip de Copa Catalunya», assegurava Pozo a aquest mitjà, tot assegurant que «afronto el repte amb molta il·lusió i de poder aportar el màxim».

Pozo ha entrenat a equips de base del Club Bàsquet Tarragona, AD Tarragona o CB Vila-seca i també ha passat pel Ploms. Una llarga trajectòria tot i la seva joventut. Assegura que va fitxar pel Valls per diversos motius: «En el moment que em van trucar em van destacar que és un equip que pertany a una ciutat amb una gran tradició de bàsquet i que és un club amb equips en categories importants». Encara prefereix no parlar de metes concretes, ja que «crec que és molt aviat per parlar d’objectius però crec que, després d’una temporada complicada, el que hem de fer és no mirar enrere. A mi m’interessa el que succeeix des del moment en què jo arribo».

Tant ell com el club han començat a perfilar l’equip de la temporada vinent, que «hem de mirar de fer una plantilla que sigui atractiva per a la gent, ja que això farà que vingui més gent a animar».

Oriol Pozo té molt clar quin tipus d’equip vol. Per a ell, hi ha dues claus que el resumeixen. «La meva idea de joc passa per treballar molt defensivament i buscar un equip que tingui molt de ritme jugant. Crec que són valors que s’adapten a la gent de Valls», va dir.

tracking