Diari Més

Iván López recupera el somriure amb grans sensacions sobre el verd

El grana va entrar a la segona meitat de la victòria contra el Mallorca després de set mesos i mig en el dic sec

Iván López, durant el Nàstic-Mallorca del passat dissabte, que va acabar 2-1.

Iván López recupera el somriure amb grans sensacions sobre el verdNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 23 de setembre del 2018 va ser un dia que recordarà durant molt de temps Iván López. El lateral dret del Nàstic complia el seu quart partit consecutiu com a titular al Gimnàstic de Tarragona, però el seu genoll va dir prou.

El futbolista cedit pel Levante va experimentar un infern, sempre amb la infermeria com a protagonista, que va finalitzar aquest dissabte. Va sorprendre Enrique Martín amb la convocatòria d’Iván López, ja que feia molt de temps que no se sabia res d’ell. Sí que estava clar que entrenava al mateix nivell que la resta, però l’afició grana ja se n’havia oblidat. El descens a Segona Divisió B centra totes les preocupacions de la parròquia grana.

Partia des de la banqueta el valencià i, possiblement, la idea inicial no era la de fer-lo jugar. Almenys, tants minuts (26 més el descompte de la segona meitat) com els que va disputar. Tot i això, la lesió de Pol Valentín va precipitar la situació. Iván López va tornar a vestir-se de curt, va tornar a somriure.

El futbolista, en aquesta mitja hora escassa, va demostrar per què ha disputat 42 partits a Primera Divisió. Si el seu genoll l’hagués respectat, possiblement la pròxima temporada estaria jugant a la màxima categoria a nivell nacional, ja que hauria posat les coses molt difícils a la banda dreta de la defensa. El mateix Valentín i Sebas Coris eren els seus opositors. El primer no ha començat a tenir continuïtat fins fa dues setmanes i el rendiment del segon ha estat més que decebedor. Un quart actor també ha format part de la llarga llista de laterals drets que ha tingut el Nàstic al llarg de la present temporada. Es tracta de Pipa, cedit per l’Espanyol. Igual que la resta de l’equip, no ha donat el rendiment esperat. Ara bé, ell té una excusa: mai ha jugat en la seva posició. Pipa és lateral i sempre ha actuat en defenses de quatre homes. Sempre que ho ha fet al Nàstic en aquest tipus de rereguardes ho ha fet com a extrem, amb un lateral per darrere d’ell. Quan sí que ha actuat de lateral ho ha fet en defenses de cinc jugadors.

Bones sensacions

L’estona que va disputar Iván López va ser prou bona. El futbolista va entrar per banda dreta en nombroses ocasions i, fins i tot, va gaudir d’una ocasió de gol, però Manolo Reina va impedir el que hauria estat el segon gol d’un Nàstic que manava 1-0 a l’electrònic.

Resten quatre jornades per a disputar-se i Iván López encara tindrà més oportunitats en forma de minuts. El futbolista tornarà a l’estiu al Levante després d’una temporada per a oblidar al Nàstic. No tan sols pel descens de categoria, sinó també per la nul·la participació del futbolista, el qual ha jugat cinc partits vestit de grana, quatre d’ells com a titular, i ha sumat un total de 341 minuts. Ni ell ni el seu valedor, Arnal Llibert, pensaven en aquest com en el pitjor dels escenaris.

tracking