Diari Més

Albert Company apunta a la banqueta de la Pobla la pròxima temporada

És l’actual entrenador del Reus B

Albert Company, a la banqueta del Reus B, d'on marxarà a finals de temporada.

Albert Company apunta a la banqueta de la Pobla la pròxima temporadaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Bartolo i Sergi Parés desembarcaran en els pròxims dies a Tarragona. Tant l’entrenador com el director esportiu ho tenen tot parlat amb l’entitat grana i ara és qüestió d’oficialitzar la seva arribada. Ara bé, no arribaran sols. Si Ferran Asensio, ajudant a la direcció esportiva de Parés a Reus també és un dels homes que podria fitxar per l’equip veí, aquest no seria l’únic. Tant el Nàstic com la Pobla tenen clar que Alberto Gallego, actual tècnic del filial del Nàstic, no continuarà a la banqueta. Ha estat decebedora la temporada de la Pobla i totes les parts implicades saben que l’etapa de Gallego ja s’ha acabat.

Albert Company, actual entrenador del Reus B, apunta com a opció més clara per a entrenar a la Pobla la pròxima campanya. El tècnic ha realitzat una feina impecable al conjunt roig-i-negre i tant Parés com Bartolo el coneixen a la perfecció. En ocasions, s’ha vist obligat a entrenar amb vuit jugadors. I és que la situació del primer equip reusenc ha esquitxat a tota la resta de conjunts del club, sobretot a un filial que ha vist com jugadors com Alfred Planas, Gonzalo Pereira, Rubén Enri o d’altres han estat en dinàmica de primer equip amb freqüència. No va ser tan sols en els partits, sinó també en els entrenaments, ja que el Reus va fer una plantilla curta obligat per haver sobrepassat el límit salarial.

Company, conegut futbolísticament com a Beto, va fitxar pel filial del Reus l’estiu del 2017 procedent de l’Amposta, on era primer tècnic. Va marxar com a ajudant i, gràcies a la seva implicació i als seus coneixements futbolístics, va fer el salt a la posició de primer tècnic.

Ara mateix, un Reus B on ni tècnics ni jugadors cobren, és el setè classificat del grup cinquè de Tercera Divisió. A un partit per a finalitzar la temporada, és a un punt del sisè, l’Europa i, passi el que passi en el darrer partit del curs, la temporada haurà estat espectacular.

tracking