Diari Més

Els equips de la zona alta de la classificació pateixen al Nou Estadi

Osasuna, Albacete, Mallorca i Oviedo han perdut contra els grana a Tarragona i només el Deportivo va guanyar còmodament

Berat Sadik celebrant el gol que donava els tres punts al Nàstic en el partit contra l'Albacete.

Els equips de la zona alta de la classificació pateixen al Nou EstadiNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic va guanyar dissabte passat contra el Mallorca en un partit on els tarragonins ja no es jugaven res més que l’orgull i els mallorquins seguir en la seva lluita per l’ascens a Primera Divisió.

Aquest partit va tornar a ensenyar que els grana són capaços del millor i també del pitjor, ja que han aconseguit vèncer a rivals de la zona alta que han visitat el Nou Estadi però també de perdre contra els qui, a priori, han de ser més assequibles. De fet, dels vuit primers classificats, el Nàstic ha guanyat contra Osasuna, Albacete, Mallorca i Oviedo i han perdut contra Málaga, Cádiz, Granada i Deportivo i en tres d’ells amb el resultat molt just.

La primera victòria contra els equips més regulars de la lliga va ser contra l’Osasuna, encara amb Gordillo a la banqueta, un partit que va acabar amb el resultat d’1-0 i que suposava la primera victòria dels tarragonins a la lliga. La segona victòria contra aquests conjunts va arribar al primer partit d’Enrique contra l’Oviedo, un duel on els tarragonins es van posar dues vegades per davant en el marcador. La victòria contra l’Albacete va ser molt soferta i el Nàstic no es va posar per davant en el marcador fins al darrer minut gràcies a un penal a favor. Tot i això, l’Albacete va estar a punt d’empatar amb una rematada al pal de Zozulya. Finalment, el quart equip de la zona alta que ha perdut els tres punts al Nou Estadi, ha estat el Mallorca, en la seva visita aquest cap de setmana passat on els grana van aconseguir la victòria amb un gran gol de Kanté en els instants finals del partit.

Per tant, al Nou Estadi ha perdut el líder de la lliga i els tercer, quart i vuitè classificats. Contra els altres quatre equips que ara es troben en les vuit primeres posicions, els tarragonins han perdut però no sense posar les coses complicades al rival. Granada, Cádiz, Málaga i Deportivo van aconseguir endur-se els tres punts però l’únic que ho va fer cómodament, en el resultat, van ser els gallecs amb el resultat d’1 gol a 3, en un partit on els tarragonins van acusar la falta de gol, ja que van tenir més ocasions que el Deportivo.

Els partits contra Granada i Málaga van acabar amb el resultat de 0-1, dos partits que no van ser dolents per part dels tarragonins però que, una vegada més, va decidir l’efectivitat. Finalment, el partit contra el Cádiz va ser un partit boig que va acabar amb el resultat de 2-3 i que es van endur els gaditans gràcies a un gol en pròpia porteria i a un estelar Machís.

Veient aquests vuit resultats sembla difícil que el Nàstic hagi acabat perdent la categoria, ja que si ets capaç de disputar bons partits contra equips forts, a priori, també ho hauries de ser contra els rivals més pròxims però això no ha estat així enguany.

Els tarragonins han perdut partits importants contra Zaragoza (1-3), Alcorcón (0-3), Rayo Majadahonda (0-1) i Extremadura (0-1), sent aquesta derrota la que va deixar sense opcions de permanència als grana, que només han estat capaços de guanyar al Córdoba i al Numancia com a locals, dels rivals de la zona baixa, sense comptar el Reus.

Una situació que encara es va agreujar més al llarg de la temporada amb els desastrosos partits que el Nàstic ha realitzat lluny del Nou Estadi amb derrotes molt doloroses com les del camp del Zaragoza, Tenerife o Lugo entre d’altres.

tracking