Diari Més

El TAD manté al Reus la sanció de tres anys sense jugar a LaLiga

El club reusenc va rebre aquest divendres la notificació oficial

Clifton Onolfo, a la dreta, a la sala de premsa del CF Reus, acompanyat del seu intèrpret, diferent al que tenia abans.

Clifton Onolfo diu que pagarà tan sols a 37 treballadors i tècnics del ReusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Administativo del Deporte (TAD) ha resolt que el CF Reus Deportiu haurà d'estar tres temporades sense poder tornar a jugar en lligues professionals.

Ha estat així després de desestimar el recurs presentat per l'entitat que presideix Clifton Onolfo i que actualment es troba en Concurs de Creditors.

D'aquesta manera, el club té el càstig de tres temporades sense jugar ni a Segona ni a Primera Divisió. Tot arrela en els constants impagaments i denúncies que s'han produït al llarg de la temporada a jugadors, tècnics, treballadors i proveïdors, que han patit un infern en forma de constants impagaments.

Era la crònica d'una mort anunciada, però no va ser fins aquest divendres quan el club va rebre la notificació del TAD, segons ha explicat el mateix Tribunal a aquest mitjà. Diari Més ja va avançar que la resolució tindria lloc divendres.

A Segona B

En principi, el club hauria de començar la pròxima campanya militant a la Segona Divisió B, tot i que aquesta sanció de tres temporades sense poder tornar a lligues professionals motivarà una fugida en massa que deixarà un desert que, possiblement, acabarà amb la liquidació de la Societat Anònima Esportiva (SAE).

Clifton Onolfo ja va deixar entreveure que la seva idea era la de quedar-se a Reus amb un equip a Segona A o, com a màxim, amb una sanció d'una temporada a Segona B, per poder tornar a lligues professionals per la via ràpida. No serà així i tot apunta que el nord-americà, que ha heretat un deute de més de vuit milions d'euros, intentarà abandonar el club de la forma que sigui.

Perquè el Reus pugui jugar a Segona B s'han de donar diversos condicionants. El primer, és pagar als jugadors, tècnics, treballadors i proveïdors abans del 30 de juny, fet que, a dia d'avui, sembla improbable.

La liquidació de la SAE sembla, a dia d'avui, una de les opcions que agafa més força, tot i que l'administrador concursal continua treballant per intentar buscar una sortida a tots els problemes econòmics que s'ha trobat, que no són pocs.

Quarta Catalana

Una opció que cobra força és que s'hagi de baixar la persiana i que aquesta circumstància motivi que el primer equip del Reus hagi de començar des de zero.

Tot i l'espectacular temporada realitzada, el Reus B es podria veure abocat a la desaparició, ja que tots dos conjunts van lligats. El futbol base (tret del juvenil A) va a banda, ja que queda emparat per la fundació que ha nascut per a ajudar a la seva supervivència.

tracking