Diari Més

Enrique Martín: «De cara a tot el món queda clar que hi ha un grup de professionals»

El tècnic del Nàstic opina que al llarg de la temporada ha faltat faltat fortuna

Enrique Martín, durant el Nàstic-Numancia al Nou Estadi.

Enrique Martín: «Jo vull que els jugadors competeixin més i millor, com a casa»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La victòria del Nàstic contra el Mallorca «serveix per a demostrar que tenim orgull, que és un grup molt professional, que ha fet les coses amb molta intensitat, que avui ha trobat el gol, que ha fet moltes coses bones i que ha tingut la fortuna de l’encert».

Kanté no ha estat titular «perquè n’hi havia un altre i m’agrada més quan surt en el segon temps que ho fa d’inici», segons l'entrenador del Nàstic, Enrique Martín.

«De cara a tot el món queda clar que hi ha un grup de professionals. Quan vaig fer el pas de quedar-me fins el final ho vaig fer convençut que hi havia un grup professional», ha apuntat l'entrenador.

Ha remarcat que els seus jugadors tenien una gran oportunitat de mostrar-se al món: «Aquest final de temporada és un aparador individual per als futbolistes i l’exemple ho veiem en Fali, que d’estar a un equip que ha baixat a Segona Divisió B a estar en un que la pròxima temporada jugarà a Primera».

També ha valorat la situació d'Uche amb l'afició, que li ha recriminat fallar el penal: «Uche té moltes taules. El que pot fallar el penal és qui el llença. No s’ha enfonsat, s’ha refet, ha marcat un bon gol i ha fet un treball impressionant per a l’equip».

tracking