Diari Més

Enfrontar-se al passat més gloriós

Els Vicente Moreno, Xisco Campos, Manolo Reina, Lago Júnior o Álex López visiten aquesta tarda amb el Mallorca a un Nàstic (16 hores) ja descendit a Segona B

Vicente Moreno, donant instruccions.

Vicente Moreno: «Numància i Nàstic tenim potencial per estar millor que estem»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat més gloriós del Gimnàstic de Tarragona es dona cita aquesta tarda al Nou Estadi (16 hores). El Mallorca dels Vicente Moreno, Xisco Campos, Manolo Reina, Lago Júnior o Álex López visita el Nou Estadi amb l'objectiu de sumar tres punts per a seguir en el seu camí a Primera Divisió contra un Nàstic ja descendit a Segona Divisió B.

Un equip és l'antítesi de l'altre. Els balears, que han apostat fortament per un entrenador amb experiència i han anat donant continuïtat a una mateixa base de jugadors temporada rere temporada, estan situats en zona de promoció d'ascens a Primera Divisió.

A l'altra cara de la moneda hi apareix un Nàstic que ha destacat per la seva gran inestabilitat, tant a la banqueta com en les seves plantilles, que s'han renovat completament cada sis mesos.

Els mallorquins sortiran extra motivats per l'objectiu que tenen en ment, però els tarragonins no poden sortir amb els braços abaixats, ja que alguns dels jugadors que componen la plantilla grana tenen la possibilitat de jugar la pròxima campanya a Segona A, encara que sigui amb un altre equip, i han de donar bona imatge fins el final.

Sense Fali

L'afició grana no podrà veure en acció a un Fali que ha demanat marxar al Cádiz i que el Nàstic l'hi ha concedit. Ara bé, tot i que els andalusos tenien la intenció inicial d'aconseguir el jugador traspassat, el club grana s'hi ha negat, ja que entén que Fali ha de ser un futbolista vital en l'aventura a Segona Divisió B.

Ara bé, si Fali vol abandonar el Nàstic en acabar la present temporada, haurà de ser ell qui ho demani. El club que presideix Josep Maria Andreu va fer un esforç titànic l'estiu passat per a renovar al valencià i no entendria que el futbolista li ho volgués «pagar» desentenent-se d'un projecte en el qual Fali havia d'haver estat un dels líders, però mai va ser-ho.

Enrique Martín, entrenador del Nàstic, continuaria apostant pel seu 5-3-2, dibuix preferit del navarrès. Becerra actuaria a la porteria i, en defensa, Pol Valentín entraria en el lateral dret després del gran partit de la setmana passada. A l'esquerra, com que no hi ha ningú més, actuarà Abrahám. A l'eix, Djetei, Noguera i Mikel Villanueva podrien ser els titulars.

Per davant, en el centre del camp, Imanol, Thioune i Viti apunten a la titularitat, amb Luis Suárez i Uche en punta d'atac.

Pel partit són baixa per lesió Sebas Coris, Ramiro Guerra, Brugui i Berat Sadik.

tracking