Diari Més

Oficial: Fali marxa cedit al Cádiz

El jugador tornarà a la disciplina del Nàstic amb qui té contracte fins la temporada 2021-2022

Fali, durant un entrenament recent a les instal·lacions de la Budellera.

Fali vol marxar al Cádiz i el Nàstic l'hi permetrà si és com a ceditNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La marxa de Fali al Cádiz ja és una realitat. Tal i com ja va avançar Diari Més, elfutbolista del Gimnàstic de Tarragona estava a punt de tancar unaoperació amb el club andalús. La baixa per lesió del seu jugador Pantic havia fet que el Cádiz es plantegés incorporar al grana a la seva plantilla.

Segons ha pogut saber Diari Més, Rafael Jiménez Jarque ‘Fali’ ja forma part de la plantilla andalusa i ho ha fet en qualitat de cedit.El centrecampista jugarà amb el conjunt andalús el que resta de temporada després de tancar-se un acord de cessió. Posteriorment, el jugador tornarà a la disciplina del Nàstic amb qui té contracte fins la temporada 2021-2022.

El centrecampista aquest matí ja no ha entrenat amb la resta de la plantilla i s'hauria acomiadat dels seus companys ahir a la tarda.

Segons ha informat el Cádiz CF, en les pròximes hores està previst que s'incorpori als entrenaments a les ordres d'Álvaro Cervera ocupant la fitxa federativa de Pantic.

El centrecampista va arribar al Nàstic la temporada 2015-16 de la mà del llavors director esportiu Emilio Viqueira. Amb el Nàstic a Segona A, va disputar set enfrontaments, quatre d’ells com a titular, en mitja temporada. Aquesta poca participació el va empènyer a una cessió al Barcelona B, on hi va romandre dues temporades (la mitja de la 15-16, la 16-17 sencera i la primera meitat de la 17-18).

Al gener de l’any passat, el Barça i el Nàstic van arribar a un acord pel retorn del futbolista a Tarragona i va disputar catorze enfrontaments, dotze com a titular, ajudant als seus a assolir la permanència. Enguany, Fali ha jugat 28 partits de Lliga amb el Nàstic i en tots menys en un ha estat titular.

tracking