Diari Més

Martín: «La meva finalitat no és abandonar el vaixell sota cap circumstància»

Sadik i Brugui cauen de la convocatòria pel partit de demà contra el Mallorca per molèsties

Enrique Martín, durant la roda de premsa prèvia al Nàstic-Mallorca.

Martín: «La meva finalitat no és abandonar el vaixell sota cap circumstància»Gimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La meva finalitat no és abandonar el vaixell sota cap circumstància». Així de clar i concís s’ha mostrat l’entrenador del Nàstic, Enrique Martín, en la roda de premsa prèvia al partit que enfronta els granes amb el Mallorca demà dissabte al Nou Estadi. El tècnic ha assegurat que «vaig amb aquest grup fins al final» i que l’equip ha de seguir competint «per la nostra dignitat i pel club al qual representem».

Preguntat sobre el descens, ja matemàtic, dels grana, Martín ha dit que li fa «ràbia». «Hem lluitat, ho hem intentat, hem treballat i lamentablement no ha pogut ser», ha afirmat l’entrenador, qui ha afegit que «hem de seguir competint tot i el cop dur que ens hem emportat». El tècnic ha assegurat que «en l’última part de la competició hem jugat bastant bé, sobretot a casa, però ens ha faltat materialitzar i alguns descuits en temes defensius ens han penalitzat».

Pel que fa a la convocatòria de jugadors pel partit contra el Mallorca, Martín ha explicat que ni Sadik ni Brugui estarán disponibles per molèsties. En el cas de Sadik, el jugador ha patit un problema abdominal durant l’entrenament que fa que sigui baixa. Per la seva banda, Brugui té un cop a la cadera. Segons ha exposat Martín, Kanté té problemes al taló d’Aquil·les però sembla que si que podria jugar demà. A més, pel matx contra el Mallorca Pol Prats, jugador de la Pobla, podria tenir la seva oportunitat, així com altres jugadors del filial la podrien tenir durant els darrers partits.

Pel que fa al possible fitxatge de Fali per part del Cádiz, Martín ha dit que aquest «és un tema entre el club, Fali i el Cádiz» i que només queda «esperar per saber quina direcció pren aquesta història».

tracking