Diari Més

L'RFEF ha de decidir si accepta la cessió de drets del juvenil i del filial

L’FCF va contactar amb l’organisme estatal com a mediador de la Fundació Futbol Base Reus

Els jugadors del juvenil A del Reus en un partit d'aquesta temporada a Divisió d'Honor.

L'RFEF ha de decidir si accepta la cessió de drets del juvenil i del filialCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futur del futbol base del CF Reus s’acabarà salvant gràcies a la creació de la Fundació Futbol Base Reus (FFBR) que aconseguirà la cessió dels drets de totes les categories inferiors del planter roig-i-negre, del futbol femení i també de l’equip Genuine, amb tot, caldrà esperar per veure que succeeix amb el juvenil de Divisió d’Honor i amb el Reus B - Cambrils.

La supervivència del planter reusenc serà possible gràcies a l’entesa amb David López, l’administrador concursal que ara està a càrrec del club del Baix Camp, i també amb la Federació Catalana de Futbol que ha tingut un paper molt destacat en aquest gran avenç del conjunt reusenc. L’organisme català va donar suport a aquesta iniciativa sorgida de persones vinculades al futbol base i, segons detalla a Diari Més el Vicepresident de l’FCF i delegat a Tarragona, Josep Vives, «el futur dels equips de la base del Reus està garantit, com a mínim, fins a la categoria de cadet». De moment, per tant, l’únic que està clar és que la temporada vinent el futbol base del Reus podrà continuar fins a aquesta categoria, ja que l’FCF autoritza aquesta cessió dels drets esportius, administratius i econòmics des del CF Reus cap a la Fundació Futbol Base Reus.

El problema pot venir amb el juvenil A i amb el filial del club roig-i-negre, ja que tots dos militen en lligues que estan sota l’organització de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), per tant, l’FCF no pot fer-hi gaire cosa. Tot i així, l’organisme català està ajudant a la nova fundació reusenca per intentar arribar a bon port i una d’aquestes tasques que està realitzant és la de mediador entre l’RFEF i la fundació.

Ara mateix, l’organisme català està esperant resposta de l’espanyol pel que fa a la cessió dels drets del juvenil A i del Reus B-Cambrils cap a la Fundació Futbol Base Reus i garantir d’aquesta manera la seva continuïtat, almenys, de cara a la pròxima temporada. En cas d’aconseguir-ho, seria una gran notícia per a tots dos conjunts, ja que el juvenil A va aconseguir aquesta temporada, per primer cop a la seva història, la permanència a Divisió d’Honor, la màxima categoria en juvenil, i el filial roig-i-negre, també està fent una gran campanya al grup cinquè de Tercera Divisió, ubicant-se en la setena plaça a falta de dues jornades per acabar la lliga.

tracking