Diari Més

El Cádiz vol incorporar al grana Fali per suplir la baixa del central Pantic

La lesió del defensor, de llarga durada, obre les portes als gaditans per a fitxar a un futbolista i volen que sigui el valencià

Fali, durant el Nàstic-Numancia disputat al Nou Estadi el passat mes d'abril, que va finalitzar amb victòria grana (2-0).

El Cádiz vol incorporar al grana Fali per suplir la baixa del central PanticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona podria viure modificacions a la seva plantilla tot i que encara no s’ha obert el mercat d’estiu. Els grana podrien canviar la seva fotografia incorporant a un futbolista en atur o deixant sortir a un dels seus jugadors i, en aquest cas, si s’acabés produint, es tractaria de la segona opció.

Segons ha pogut saber el Diari Més, el Cádiz estaria interessat a contractar a Fali de forma immediata. Tant el club grana com el mateix jugador ja coneixerien aquest interès i, de moment, no hi ha cap moviment al respecte.

El Cádiz pot incorporar a un futbolista perquè compta amb una baixa de llarga durada. Els andalusos van fitxar a Pantic en el passat mercat d’hivern i aquest jugador es va trencar el menisc. En confirmar-se que es tracta d’una lesió que ha de tenir-lo diversos mesos apartat, els andalusos han anat a la cerca d’un jugador que pugui actuar com a defensa central.

Actualment, el Cádiz compta amb dos jugadors a l’eix de la defensa, com són Kecojevic i Sergio Sánchez, després de les baixes de Pantic, Servando Sánchez i Marcos Mauro. Els d’Álvaro Cervera s’estan jugant la vida, ja que tenen la intenció de militar la pròxima temporada a la màxima categoria del futbol professional. Per això, saben que no se la poden jugar i que han de cobrir aquesta demarcació per a fer front a qualsevol eventualitat que es pugui produir.

Fali és un futbolista que, tot i ser centrecampista natural, ha actuat durant la major part de la temporada a l’eix de la defensa. Des de l’arribada d’Enrique Martín, el jugador valencià ha estat considerat com a un defensor per les seves aptituds defensives. Aquestes, però, no han ajudat al Nàstic a aconseguir una fortalesa defensiva que mai ha existit a Tarragona. No per culpa únicament de Fali, sinó que la resta de companys també han afavorit a aquesta situació.

Fali compta amb contracte en vigor amb el Nàstic. De fet, aquest passat estiu se’l va renovar quan, entre d’altres equips, havia demostrat interès en fer-se amb els seus serveis l’Oviedo, actual aspirant a la promoció d’ascens a Primera Divisió. Els asturians, com el Cádiz, tenen entre cella i cella les sis primeres places, ja que són les que serveixen per a decidir quins conjunts es juguen l’ascens de categoria.

L’Albacete el va voler

Fali és un jugador que compta amb un bon cartell a la categoria. Va tornar al Nàstic fa una campanya i mitja, quan els tarragonins i el FC Barcelona van finalitzar la cessió que el tenia jugant al filial de l’entitat de la Ciutat Comtal, llavors entrenat per Gerard López.

De fet, Fali va poder abandonar el Nàstic en mercat d’hivern d’aquesta 2018-19. Va ser quan l’Albacete, entrenat per Luis Miguel Ramis, va interessar-se en els seus serveis. L’operació mai va arribar a cristal·litzar perquè Enrique Martín, entrenador del Nàstic, va determinar que Fali seria un jugador clau per a assolir una permanència que mai ha arribat. Els manxecs posaven diners damunt de la taula.

tracking