Diari Més

La Bicicletada popular de Tarragona sortejarà bicicletes i mallots entre els inscrits

També hi haurà regals sorpresa per als participants

La sortida de la Bicicletada de l'any passat

La Bicicletada popular de Tarragona sortejarà bicicletes i mallots entre els inscritsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 29a Bicicletada popular de Tarragona recorrerà els carrers de la ciutat aquest proper diumenge, 12 de maig. Una cita que ja compta amb més de 1.500 participants inscrits i que, gràcies al seu dorsal, opten ja a fer-se amb alguns dels interessants premis que repartirà de la Bicicletada.

En aquesta ocasió, l’organització de la Bicicletada sortejarà quatre bicicletes i quatre mallots, corresponents a la Volta a Catalunya, Vuelta a España, Giro d’Itàlia i Tour de France. A més, tots els participants amb dorsal rebran una bossa d’avituallament en superar la línia d’arribada.

Aquesta bossa, a més de diversos productes alimentaris destinats a la rehidratació i la recuperació de forces dels ciclistes, comptarà també amb un obsequi especialment pensat per als amants de la bicicleta: un bidó per transportar líquids mentre es gaudeix sobre les dues rodes.

A més, alguns d’aquests bidons contindran en el seu interior un premi directe, que serà lliurat el mateix diumenge 12 de maig, a l’escenari de la Bicicletada i prèvia presentació del dorsal i del val bescanviable pel premi.

Entre els obsequis que seran repartits aleatòriament a l’interior dels bidons s’hi troben cascs, samarretes del Nàstic, lots amb productes de ciclisme, mallots del Club Ciclista Campo Claro i del Club Ciclista Tarragona, vals de combustible, inscripcions al BTT Eutiches 2019 o un dron, entre altres premis.

Des de l’organització van recordar que, per accedir a aquests premis, així com a la bossa d’avituallament i a la cobertura sanitària amb assegurança mèdica, és imprescindible haver dut a terme la inscripció prèvia a la Bicicletada i, per tant, disposar d’un dorsal de la mateixa.

tracking