Diari Més

El CBT torna avui a la feina amb el l'ascens a LEB Plata en la ment

Els jugadors van descansar dilluns i ahir per tenir les piles carregades de cara a la cita a Algesires

Una imatge d'arxiu del partit que el CBT va disputar al pavelló del Serrallo contra el Castellbisbal.

El CBT torna avui a la feina amb el l'ascens a LEB Plata en la mentCBT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors del Club Bàsquet Tarragona ja tenen en ment la cita de la setmana vinent, quan intentaran l’ascens a la LEB Plata en el play-off d’ascens que es disputarà a Algesires després que la Federació Espanyola de Bàsquet desestimés el pavelló del Serrallo com a seu de l’esdeveniment.

Després de l’esforç realitzat a Lleida, on els tarragonins van aconseguir finalitzar com a líders del grup C de Lliga EBA, els jugadors van descansar dilluns i ahir, de forma que avui tornaran als entrenaments. Habitualment, els dimecres és el dia de festa per als de Berni Álvarez, però el fet que la setmana vinent hi hagi partits dijous, divendres i dissabte ha motivat un canvi en la rutina habitual.

Aquesta setmana, doncs, els blaus entrenaran avui, demà i divendres, sense cap dia de descans entre mig. Dissabte i diumenge, teòricament, no hi haurà sessió d’entrenaments, amb què els jugadors tornarien a la rutina la sa setmana que ve, tot i que podria haver-hi una suau sessió de tir dissabte.

Els entrenaments que realitzen els jugadors passen per sessions de físic al gimnàs Royal Tarraco i sessió de tir al pavelló del Serrallo, sempre al matí. A la tarda, hi ha els entrenaments habituals també al pavelló.

De cara a la setmana vinent, dilluns i dimarts s’entrenarà per, dimecres, sortir en direcció a Algesires, amb l’hora encara per confirmar, sempre depenent de les possibilitats dels jugadors en les seves respectives feines. Tota aquesta planificació per a buscar un ascens que significaria culminar l’espectacular feina del club, l’entrenador i una plantilla envejable.

tracking