Diari Més

Creen una fundació per garantir el futur del futbol base del CF Reus

El planter roig-i-negre podrà sobreviure gràcies a un acord amb l’administrador concursal i l’FCF

Part del planter roig-i-negre sobre la gespa de l'Estadi Municipal en la seva presentació.

Creen una fundació per garantir el futur del futbol base del CF ReusCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbol base del CF Reus està treballant per garantir el seu futur, independentment del que succeeixi amb l’entitat roig-i-negra a nivell professional. Un grup de persones vinculades al futbol base del club reusenc han estat treballant en les diferents opcions i alternatives per garantir la continuïtat i el manteniment íntegre del projecte de futbol base del club. «Un futbol base que en els últims anys s’ha consolidat com un projecte de referència a nivell català», detallen els creadors d’aquesta nova fundació que s’ha constituït sota el nom de Fundació Futbol Base Reus (FFBR).

«Aquesta solució l’hem pres després de cercar l’assessorament tant a nivell federatiu com institucional», expliquen i afegeixen que «en aquest àmbit ha estat determinant l’actitud dialogant i resolutiva de l’administració concursal per preservar aquest projecte sense perjudici de continuar lligat a la Societat Esportiva Anònima a nivell formal, però deslligant la gestió econòmica, administrativa i esportiva, per mantenir un funcionament autònom». Per tant, amb aquesta iniciativa, segons apunten des de la recent creada fundació, el futbol base del CF Reus seguirà pertanyent a la mateixa entitat però les seves gestions econòmiques, administratives i esportives se cediran a la Fundació Futbol Base Reus, que també gestionarà el futbol femení i el Genuine.

«Aquesta cessió també ha estat possible gràcies a la Federació Catalana de Futbol, organisme que també ha estat determinant en l’acord», detallen en el comunicat. Aquest grup de persones que han creat aquesta fundació, esperen «tancar en breu» la composició del patronat de la fundació i la recollida dels fons necessaris per inscriure l’entitat, ja que sense això, no podran formalitzar la signatura de la cessió de la gestió del planter roig-i-negre amb l’administrador concursal.

Des de la fundació expliquen que un cop estigui formalitzat el contracte, faran un acte de presentació davant dels pares i mares del futbol base i la ciutadania.

Per tant, sembla que, com a mínim la base de l’equip del Baix Camp estarà garantida la temporada vinent, independentment del que dictamini el TAD aquest divendres o de l’informe que acaba efectuant l’administrador concursal. Un bri d’esperança a un futur incert.

tracking