Diari Més

El TAD decidirà sobre el cas del CF Reus aquest divendres

L’administrador concursal va presentar al·legacions a la sentència imposada per la Lliga de tres anys sense competir al futbol professional

Clifton Onolfo en una roda de premsa a les instal·lacions del CF Reus Deportiu.

El TAD decidirà sobre el cas del CF Reus aquest divendresGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) emetrà aquest divendres la resolució final al recurs d’apel·lació que el CF Reus els va fer arribar al mes de gener en relació a la sanció imposada per LaLiga, una multa econòmica i una d’esportiva, que impedeix al club reusenc competir durant els pròxims tres anys al futbol professional, per tant, no podria passar de Segona Divisió B en aquest període de temps.

Segons ha pogut saber Diari Més, el TAD es reunirà aquest divendres al voltant de la una del migdia per analitzar el cas dramàtic del CF Reus. Sobre la taula hi haurà el document inicial que va enviar el club roig-i-negre, a finals de gener, la resposta de LaLiga refermant la seva sanció tant esportiva com econòmica i també hi haurà un tercer document, el que va enviar l’administrador concursal al TAD, una al·legació a aquesta resposta desfavorable de LaLiga.

Per tant, el futur del Reus podria començar a aclarir-se un cop es faci pública la resolució final del TAD que confirmarà la multa o bé donarà la raó al club del Baix Camp que lluita per, com a mínim, reduir aquesta sanció esportiva de tres a un any.

La resposta del gestor extern

David López és ara mateix qui porta les regnes de la institució reusenca. López és un advocat de l’empresa Verae Abogados & Economistas, qui va guanyar el concurs de creditors voluntari al qual es va presentar el Reus.

A meitats de març va fer-se càrrec de l’entitat per tal de posar remei a la crisi econòmica que pateix. A més, amb el procés judicial amb el TAD obert, López també va fer-se càrrec de les negociacions amb aquest ens i el passat 24 d’abril, després d’analitzar durant un mes la situació que travessa el Reus, va decidir presentar al·legacions, reforçant el primer document que va enviar el club a inicis d’any.

En aquest darrer recull d’informacions, el gestor extern va traslladar l’estat actualitzat del Reus, ja que ara és ell qui està al capdavant de l’entitat fins que finalitzi aquest concurs de creditors, i no pas Onolfo, com ho va ser des del gener fins a meitats de març.

Així doncs, aquest divendres es coneixerà la resolució del TAD al recurs d’apel·lació presentat pel Reus en el qual demanava que es reduís la sanció imposada pel Jutge de Disciplina Social de la Lliga i amb aquesta incògnita descoberta, ja només quedarà esperar que l’administrador concursal comuniqui si el club roig-i-negre és viable o no, i per tant, si podrà seguir existint o si acabarà desapareixent.

En qualsevol cas, el que està clar és que una sentència favorable del TAD ajudaria molt al futur de l’entitat, ja que poder jugar al futbol professional permet ingressar molts més diners que no pas fer-ho en altres categories.

tracking