Diari Més

El responsable de l'expulsió d'Arzo a Las Palmas dirigirà el Nàstic-Mallorca

Abrahám Domínguez Cervantes tornarà a creuar el seu camí amb el conjunt tarragoní

Domínguez Cervantes.

Domínguez Cervantes pel Las Palmas-Nàstic i Ais Reig per l'Albacete-ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·legiat andalús de 32 anys Abrahám Domínguez Cervantes ha estat el designat per a dirigir el Gimnàstic de Tarragona-Mallorca que es disputarà aquest dissabte al Nou Estadi a partir de les quatre de la tarda.

L’àrbitre nascut a Màlaga afronta enguany la seva primera temporada a la categoria de plata del futbol espanyol, però ja és una persona molt recordada a Tarragona. Transcorria la quarta jornada de la present temporada i Domínguez Cervantes es va inventar una expulsió inexistent al llavors central del Nàstic César Arzo quan el partit anava 0-0. Després de quedar-se l’equip tarragoní, entrenat per José Antonio Gordillo, amb deu futbolistes, el duel va canviar completament i el Las Palmas va acabar el duel golejant 4-0. Fins al moment de l’expulsió, el duel estava molt igualat, però la decisió de l’andalús va canviar completament el partit.

Aquell va ser l’únic enfrontament en el qual l’àrbitre ha creuat el seu camí amb un Nàstic ja descendit a Segona Divisió B i que no s’hi juga absolutament res, exceptuant l’honor i el fet de no fer més el ridícul davant de la pròpia afició.

Domínguez Cervantes té una mitjana exacta de cinc cartolines grogues per enfrontament, mentre que la mitjana de vermelles ascendeix a 0,13 per duel disputat.

tracking