Diari Més

La 7a Cursa de la Dona de Reus aplega més de 2.000 participants

L’activitat va recaptar 17.754 euros per a la FUNCA

La sortida de la 7a Cursa de la Dona de Reus.

La sortida de la 7a Cursa de la Dona de Reus.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus va celebrar la setena edició de la Cursa de la Dona ahir amb una participació que superava la xifra dels 2.000 inscrits, en concret 2.294 El circuit urbà de 4,4 quilòmetres va començar des de la plaça Llibertat i va comptar amb animacions diverses a la mateixa plaça i en diversos punts del circuit, amb molta música que ajudava a les participants a fer més distret el circuit.

Abans de l’inici de la Cursa de la Dona va tenir lloc la dels infants, a dos quarts d’onze, on van participar els nens i nenes d’entre 4 i 12 anys, un recorregut de 500 metres aproximadament. Un cop finalitzada aquesta prova infantil, va arrencar la setena Cursa de la Dona amb les més de 2.000 participants pels carrers de Reus.

A més, aquesta cursa també va ser solidària, ja que va recaptar fins a 17.754 euros per a la FUNCA, la Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer i el grup de recerca en oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, un projecte que vetlla per la millora de la salut de la dona i que a la vegada fomenta la pràctica de l’activitat física entre les dones.

A més, el Forn Sistaré va vendre als seus establiments la Galeta de la Cursa de la Dona i els diners recaptats també van anar per la FUNCA.

tracking