Diari Més

El Nàstic ja és equip de Segona Divisió B matemàticament a falta de fer-se oficial

Rayo Majadahonda i Numancia han de sumar els tres punts corresponents al partit del Reus que deixen sense opcions als grana

Uche en una acció del partit contra l'Extremadura de dissabte passat al Nou Estadi.

El Nàstic ja és equip de Segona Divisió B matemàticament a falta de fer-se oficialGimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic tenia un matchball aquest cap de setmana amb el partit contra l’Extremadura que, amb una victòria encara podria allargar la vida a Segona A però amb una derrota podria certificar el seu descens a Segona B, i es va produir la segona equació. Els tarragonins van fer un bon partit, però no van ser capaços de materialitzar les ocasions, quelcom que si va fer l’Extremadura gràcies a Ortuño i, amb aquest únic gol van volar els tres punts del Nou Estadi i amb ells la permanència a la lliga de plata del futbol espanyol.

Tot i la derrota els grana encara havien d’esperar la resta de resultats per veure si el descens era matemàtic o no. Si Tenerife, Numancia i Rayo Majadahonda guanyaven els seus respectius partits, els tarragonins ja eren de Segona B. Tenerife va guanyar el derbi contra Las Palmas, però el Numancia va empatar i el Rayo Majadahonda va perdre, per tant, semblava que la vida del Nàstic s’allargava una mica més, però encara hi ha una altra variant, els tres punts del CF Reus que van a parar als seus rivals.

Numancia i Rayo Majadahonda encara no els han sumat, per tant, la salvació encara està més lluny del que marquen ara mateix. El Rayo Majadahonda i el Numancia es troben 13 punts per sobre del Nàstic a falta de 5 jornades, per tant, encara hi ha quinze punts en joc però, realment, tots dos tenen tres punts més, pujant la salvació a 15 punts, que estaria marcada pel Tenerife que en suma 43.

Per tant, els tarragonins ja no tenen res a fer per aconseguir la salvació a Segona Divisió A i ja poden començar a pensar a planificar la pròxima campanya a Segona B, amb un equip completament renovat que lluiti per tornar a la divisió de plata del futbol estatal en el menor temps possible.

Tres jugadors sembla que podrien ser els puntals d’aquest renovat equip, Salva Ferrer, Viti i Pol Valentín, que amb el gran partit que van quallar contra l’Extremadura, van demostrar que són capaços de tirar del carro en els moments més complicats, això sí, aquests tres jugadors podrien complir amb aquesta missió sempre i quan no arribin ofertes importants d’altres clubs de

Segona o Primera Divisió.

El Mallorca podria certificar-ho

Tot i que el Nàstic ja és equip de Segona B matemàticament, oficialment encara no ho és, ja que Numancia i Majadahonda encara no han sumat els seus punts. És per això, que aquest descens podria arribar el pròxim cap de setmana al Nou Estadi en l’enfrontament contra el Mallorca de Vicente Moreno, Manolo Reina, Xisco Campos, Álex López i Lago Júnior, l’entrenador i alguns dels jugadors que van ser claus en l’ascens del Nàstic a Segona Divisió A i que va fer somiar a l’afició amb un ascens a Primera després d’una gran temporada que va acabar als playoffs d’ascens contra Osasuna, equip dirigit en aquell moment per Enrique Martín.

Una derrota contra els mallorquins els deixaria ja matemàticament i de manera oficial a Segona B, sense haver d’esperar que Numancia i Rayo Majadahonda sumin els tres punts del Reus.

Una temporada nefasta que finalitzarà, irònicament, contra part d’aquell Nàstic que tantes alegries va donar a l’afició i amb qui va formar una autèntica comunió tant a Segona B com a Segona A.

tracking