Diari Més

Enveja sana

El Nàstic s'enfronta aquest dissabte (18 hores) a un Extremadura que ha estat capaç de sortir del pou gràcies a diverses preses de decisions encertades

Imatge de Fali en una jugada del partit contra l'Alcorcón, disputat al Nou Estadi el passat mes d'octubre.

Fali: «el rendiment de l'equip contra l'Oviedo ha de ser el mínim exigit»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Feliç com una perdiu va tornar el Nàstic de la seva visita a Almendralejo el passat 16 de desembre del 2018. L'equip d'Enrique Martín havia derrotat 0-1 a l'Extremadura gràcies a una diana de Luis Suárez i els tarragonins encara creien en la permanència.

Ara, cinc mesos i mig després, tot ha canviat. Els extremenys, fora del descens, han mogut la banqueta i, a més, han encertat amb la reconstrucció de la seva plantilla durant aquest mercat d'hivern. Ha estat possible, en gran part, gràcies als 3 milions d'euros ingressats per Enric Gallego.

Els tarragonins, a dotze punts de la permanència, estan sentenciats. Ara bé, és a les seves mans allargar una setmana més l'agonia. Guanyar per l'afició, pel Consell d'Administració i pel seu propi orgull haurien de ser motius de pes par a uns jugadors que no han demostrat que es mereixin continuar a la categoria de plata del futbol espanyol.

En l'apartat estrictament esportiu, Enrique Martín recupera a Fali, que torna després de sanció, però perd a Noguera que, segons va afirmar ahir mateix l'entrenador, pateix molèsties.

El central argentí se sumarà als Sebas Coris, Ramiro Guerra, Javi Márquez i Iván López, que també seran a la infermeria. Ara bé, Martín no haurà de fer molts canvis respecte a l'onze que va fer el ridícul a Granada.

Becerra repetiria a la porteria i, la defensa, si juga amb quatre homes, la formarien de dreta a esquerra Salva Ferrer, Fali, Mikel Villanueva i Abrahám Minero.

Pel que fa al centre del camp, Thioune i Imanol pel mig i Pipa i Abrahám per les bandes podrien repetir. A dalt, Luis Suárez i Uche apunten a la titularitat.

tracking