Diari Més

Reus celebra la primera Sport Challenge d'alumnes de secundària

La iniciativa va sorgir dels estudiants seguint la filosofia de l’Olimpíada

La jornada va realitzar-se al Pavelló Olímpic de Reus.

Reus celebra la primera Sport Challenge d'alumnes de secundàriaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alumnat de cinc instituts de Reus va participar ahir en la primera edició de l’Sport Challenge, una trobada esportiva en què equips d’aquests centres van disputar diferents proves. En un començament, l’activitat s’havia de realitzar a la plaça de la Llibertat però amb la pluja matinal, els organitzadors van decidir traslladar-la al Pavelló Olímpic, on la jornada va transcórrer sense cap complicació.

Els instituts participants van ser el Josep Tapiró, el Gaudí, el Domènech i Montaner, el Gabriel Ferrater i el Baix Camp i els seus alumnes van haver de superar un total de 10 proves de diferents tipologies. La jornada es va dividir en dues rondes, la primera per als alumnes del primer cicle d’ESO i la segona per als de segon cicle i, entremig, tots els participants van poder gaudir d’un esmorzar saludable.

L’activitat va ser fruit d’una proposta sorgida del Consell Municipal de Joves de Secundària del curs passat, que va treballar sobre l’activitat física i l’esport. Amb aquesta primera edició es va donar resposta a la demanda del jovent reusenc que va proposar establir un esdeveniment que permetés als i les estudiants de secundària competir esportivament seguint la filosofia de l’Olimpíada Escolar.

tracking