Diari Més

L'Extremadura visita el Nou Estadi encadenant quatre victòries

Després de passar 16 jornades en descens, ara es troba cinc punts per sobre de la zona vermella

Luis Suárez va marcar el gol de la victòria dels tarragonins contra l'Extremadura a Almendralejo.

L'Extremadura visita el Nou Estadi encadenant quatre victòriesNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic rebrà demà a les sis de la tarda la visita de l’Extremadura, un equip que, fins que els tarragonins es van deixar anar, era un dels rivals directes per la salvació. Però just en el tram més decisiu de la lliga, els extremenys van ser capaços de fer allò que necessitaven els tarragonins, encadenar victòries i, de moment, ja en porten quatre. 12 punts que els han permès pujar de la dinovena plaça a la quinzena, situant-se cinc punts per sobre del Lugo que ocupa ara el primer lloc de descens a Segona Divisió B.

Mirant quatre jornades enrere, el Nàstic tenia 24 punts i estava a sis de l’Extremadura, ara, amb només quatre partits disputats, els blaugrana ja treuen 14 punts als tarragonins tot gràcies a la gran ratxa que han aconseguit els extremenys i a la desfeta del Nàstic en els camps rivals.

Aquests 12 punts aconseguits per l’Extremadura encara prenen més importància veient els rivals contra els qui ha jugat. El primer partit que va vèncer va ser contra l’Almería a Almendralejo (1-0), el segon contra el Málaga a La Rosaleda (1-2), el tercer contra el Deportivo a Riazor (1-2) i el quart contra el Tenerife a casa (1-0). Dos rivals que lluiten per l’ascens a Primera Divisió, Deportivo i Málaga, un rival directe en la lluita per la salvació, Tenerife, i un equip de mitja taula, l’Almería, que contra el Nàstic va guanyar 3-0, per tant, uns rivals de gran nivell a qui l’Extremadura va ser capaç de vèncer per creure en la salvació i, ara mateix, situar-se cinc punts per sobre de la zona calenta de la classificació.

Així doncs, veient la dinàmica en què arriba l’equip dirigit per Manuel, el Nàstic no ho tindrà gens fàcil per aconseguir els tres punts però, si vol seguir allargant la sentència matemàtica del descens, haurà d’esforçar-se al màxim per sumar els tres punts i, qui sap, si retallar distàncies amb la salvació.

Ja van guanyar a Almendralejo

El conjunt dirigit per Enrique Martín ja va ser capaç de guanyar contra l’Extremadura a casa seva, gràcies a un gol de Luis Suárez que va sortir de revulsiu i, en la primera pilota que va tocar, va endinsar-la al fons de la porteria.

En aquella jornada, la 18, l’entrenador de l’Extremadura era Rodri i l’equip venia de quatre partits seguits sense perdre, amb dues victòries, contra el Reus (1-4) i Málaga (1-0), i amb dos empats, Almería (1-1) i Tenerife (0-0), per tant, tampoc arribava en un mal moment a l’enfrontament. Per contra, el Nàstic venia d’encaixar tres derrotes i un empat en les darreres quatre jornades.

Per tant, tot i que l’Extremadura arribi ara en un gran moment de forma i el Nàstic estigui pràcticament sentenciat, no és garantia de que els tarragonins no puguin guanyar als d’Almendralejo com ja van fer en la primera volta. A més, aquest dissabte juguen com a locals, on han demostrat que semblen més un equip de Segona Divisió A.

L’Extremadura arribarà aquest matí a Tarragona i realitzarà un entrenament a la ciutat aquesta tarda per acabar de preparar l’enfrontament de demà contra el Nàstic. Per a aquest partit, Manuel pot comptar amb tots els jugadors i, per tant, no sembla que faci cap variació en l’alineació. Manuel ha sortit amb el mateix sistema i els mateixos jugadors en els últims quatre partits, seguint la dita de «si alguna cosa va bé, no ho toquis».

Per tant, tot indica que l’Extremadura sortirà amb Casto a la porteria, Granero i Pardo a l’eix de la defensa, Ángel Bastos i Álex als laterals, Lolo, Zarfino, Roberto Olabe i Perea al mig del camp, i Kike Márquez i Ortuño en punta d’atac, amb un sistema de 4-4-2. A més, en els últims tres partits, els tres jugadors que han sortit des de la banqueta han sigut Nando, Willy i Fausto.

tracking