Diari Més

Kanté: «La situació es complica i mantenir els ànims al màxim és difícil»

El grana espera veure l’equip intens de casa

Kanté celebrant el gol anotat contra el Numancia al Nou Estadi.

Kanté: «La situació es complica i mantenir els ànims al màxim és difícil»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Kanté va parlar de la situació que travessa l’equip en aquest tram final de temporada on pràcticament ja han firmat la seva sentència a Segona Divisió B, tot i que els números encara no ho certifiquen. «És complicat perquè venim de perdre altre cop fora de casa, la situació es complica i mantenir els ànims al màxim és difícil», va detallar Kanté i va afegir que «els entrenaments segueixen igual d’intensos i ben preparats, només queda que arribi dissabte per donar-ho tot». L’atacant grana va assegurar que no pensa en què puguin descendir matemàticament aquest cap de setmana: «La dinàmica és la mateixa que la de les altres jornades, només pensem en guanyar».

«Serà un partit intens i jugant a casa se’ns veu que som un equip diferent, espero que puguem rendir com ho hem fet en els últims partits», detallava Kanté. En referència al rival, l’Extremadura, l’atacant grana elogiava la bona feina que han realitzat. «Realment han aconseguit la ratxa que necessitaven per sortir d’allà i vindran més motivats que mai. A ells els tres punts els serveixen més que a nosaltres perquè es quedaran més tranquils», va explicar el davanter i va afegir que «nosaltres no hem de perdre el temps pensant en l’Extremadura sinó en aconseguir allò que sembla tan difícil, guanyar».

Encara que el Nàstic estigui virtualment a Segona B, Kanté creu que «el rival no vindrà pensant que ja estem descendits, suposo que vindran amb intensitat, amb ganes de guanyar els tres punts».

Finalment, l’atacant grana va parlar de l’afició que «m’agradaria que comprenguessin la situació però sé que és difícil i estan en el seu dret d’exigir», va sentenciar José Kanté.

tracking