Diari Més

Enrique Martín: «Encara estem a temps»

El Nàstic s'enfronta aquest dissabte, a les 18 hores, contra l'Extremadura

El tècnic grana Enrique Martín durant la roda de premsa d'avui.

Enrique Martín: «Encara estem a temps»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic grana Enrique Martín ha comparegut aquest divendres per valorar l'equip de cara a l'enfrontament de dissabte, a les 18 hores, contra l'Extremadura al Nou Estadi. Martín sap que ho té molt complicat per salvar la categoria però manté que «hem de lluitar per tenir possibilitats, i això passa per guanyar demà».

L'entrenador assegura que en els partits a casa la línia és més o menys bona i que cal «ser optimistes de cara als dos pròxims partits». «Caladaptar-se al moment i a les circumstàncies» de cada partit, ha comentat.

Martín ha valorat al seu rival, l'Extremadura, que també es trobava en una situació delicada per la salvació però que en les últimes quatre jornades han remuntat i es troben fora de perill. Per l'entrenador grana, el traspàs d'Eric Gallego li ha donat a l'equip unes possibilitats econòmiques altes i això, li ha permès incorporar jugadors de gran nivell a la categoria.

Tot i això, Enrique Martín assegura que «encara estem a temps» i que l'equip ha d'estar concentrat per «anar a guanyar aquests dos partits seguits que tenim a casa».

El tècnic navarrès ha parlat de les declaracions que va fer Josema sobre els aficionats. Martín ha explicat que ja va parlar amb ell i que es va expressar «erròniament». Tot i que el jugador ha entrenat amb normalitat amb la resta del grup, Martín no l'ha convocat per demà. «No és un càstig, però es convenient per a l'equip», ha justificat.

Martín ha afirmat que cal respectar a tots els aficionats perquè ens «estan donant suport fins a la sacietat» i cal «estar agraïts». Finalment, ha sentenciat que «hem d'assumir els nostres errors, competir i lluitar per guanyar els partits» que queden.

tracking