Diari Més

Riudoms acull la setena Jornada de Futbol Femení amb 132 inscrites

L'activitat, englobada al projecte 'Orgullosa', es va celebrar en quinze seus d'arreu de Catalunya

Algunes de les noies que han participat en la jornada.

Algunes de les noies que han participat en la jornada.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la intenció de seguir eixamplant la base del futbol femení, la Federació Catalana de Futbol va organitzar la setena edició de la Jornada de Futbol Femení, que s'engloba dins del projecteOrgullosa. La jornada es va celebrar ahir al matí al Complex Esportiu Tarragona de Riudoms i va aplegar fins a 132 jugadores, «això suposa una molt bona resposta a la crida per part de l'FCF i demostra el nostre compromís i dels clubs en l'aposta pel futbol femení», comentaven des de la federació.

L'activitat es va celebrar simultàniament amb altres 14 seus d'arreu de Catalunya, adreçada a jugadores de 6 a 14 anys, moltes d'elles en el seu primer contacte amb el futbol. Aquestes seus es trobaven a l'Anoia, el Baix Llobregat, al Barcelonès per partida doble, al Bages, a Girona, a Lleida, al Maresme, a Osona, al Garraf, a les Terres de l'Ebre, al Vallès Occidental també per partida doble i al Vallès Oriental. Per tant, Riudoms va ser la seu de totes les noies del Camp de Tarragona que volien iniciar-se en el món del futbol o participar en aquestes jornades.

L'activitat es va realitzar en horari matinal i la mecànica es va basar en el treball dels aspectes tècnics mitjançant diverses estacions de treball específic que van donar pas als partits de futbol 7, utilitzant la totalitat de les instal·lacions. La coordinació tècnica va anar a càrrec de JoanRufinoFerraté, responsable de seleccions de Tarragona, juntament amb el seu equip format per una quinzena de persones, realitzant tasques de monitors. Des de la federació van destacar la gran afluència de públic i que les participants no van patir cap lesió important.

A més, les jugadores de la selecció catalana sub-17 Mar Dueso i Ainhoa Olivera van col·laborar com a ambaixadores de la jornada, rebent moltes preguntes i inquietuds per part de la resta de participants. Sergi Pedret, alcalde de Riudoms, va visitar la jornada acompanyat pel regidor d'esports, Carles Garcia, i Maria Cros, regidora de joventut, a banda del vicepresident de la federació, Josep Vives, acompanyat d'altres directius, sotsdelegats comarcals i el delegat del CTA a Tarragona.

tracking