Diari Més

Javier Iglesias Villanueva dirigirà el partit entre el Nàstic i l'Extremadura

L'àrbitre ha xiulat en dues ocasions a tots dos

Iglesias Villanueva va dirigir l'enfrontament entre l'Elche i el CF Reus.

Iglesias Villanueva va dirigir l'enfrontament entre l'Elche i el CF Reus.Elche CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ja coneix el col·legiat que dirigirà l'enfrontament d'aquest dissabte entre el Nàstic i l'Extremadura que es disputarà a les sis de la tarda al Nou Estadi. Aquest serà Javier Iglesias Villanueva, del col·legi gallec, que enguany s'ha estrenat a Segona Divisió A, després d'estar els últims onze anys a Segona Divisió B.

En la campanya actual ha dirigit un total de 17 partits de lliga ensenyant 92 targetes grogues i cinc vermelles, amb una mitjana de 4,63 cartolines grogues i 0,31 vermelles per partit. D'aquests enfrontaments, ha xiulat en dues ocasions al Nàstic i en unes altres dos a l'Extremadura. Respecte als partits arbitrats als tarragonins, un va acabar en victòria grana i l'altre en derrota. De fet, Iglesias Villanueva va viure en persona la primera victòria dels tarragonins al Nou Estadi, va ser contra l'Osasuna per un gol a zero, diana anotada per Manu del Moral i encara amb Gordillo a la banqueta, era la jornada 5. El segon partit que va dirigir als tarragonins va ser a la jornada 21 i els grana visitaven el Martínez Valero per jugar contra l'Elche. En aquest partit, el resultat va ser d'1-0 favorable als ilicitans, un partit que es va complicar ben aviat amb l'expulsió de Fali al minut 28' i que Iván Sánchez va decidir a favor de l'Elche amb un gran gol.

En el cas de l'Extremadura, Iglesias Villanueva va dirigir el partit de la jornada 1 contra el Real Oviedo, un enfrontament que va acabar amb empat a un gol. El segon partit que va xiular als extremenys va ser contra el Málaga a Almendralejo, un duel que va acabar amb victòria local per un gol a zero. Per tant, tant Nàstic com Extremadura han guanyat un dels dos partits que aquest col·legiat gallec els ha arbitrat. Com a dada curiosa, dels 17 partits de lliga que ha dirigit, 10 han acabat amb victòria local, quatre en empat i només tres en victòria visitant. Iglesias Villanueva també va xiular el partit de Copa del Rei entre Las Palmas i Rayo Majadahonda que van guanyar els madrilenys 1-2.

tracking