Diari Més

Josema, sobre els aficionats crítics: «Són gent frustrada que, quan no en té una altra, es fiquen amb el que fem»

El defensor del Nàstic convida als seguidors a «veure'ns entrenar» per «comprovar com acabem» de cansats

Josema, jugador del Nàstic

Què passa amb Josema?Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Polèmiques declaracions del defensor del Gimnàstic de Tarragona Josema després de la derrota dels seus a Granada aquest diumenge, 2-0, en un nou partit on els catalans van fer un ridícul espantós. Els andalusos van deixar anar l'accelerador a la segona meitat i, ni tan sols d'aquesta manera, els d'Enrique Martín van donar cap sensació de perill.

Primer, el futbolista va sorprendre assegurant, als micròfons de Tarragona Ràdio, que «creiem que, en línies generals, no ha estat un mal partit, però les errades defensives en les marques és el que ens condemna». És més, l'andalús va declarar que «com a equip no estem malament. Quan el resultat és dolent es veu tot negatiu però, si veiem el partit repetit, veurem que en línies generals, molt bé». Va veure Josema un partit molt diferent que la majoria, una majoria a la qual ell va llençar un missatge clar i un consell: «Els que acostumen a parlar no són conscients que ho dones tot. Són gent frustrada que, quan no té una altra, es fiquen amb el que fem. Si volen veure de veritat el nostre treball han de venir a veure’ns entrenar i comprovar com acabem tots els entrenaments».

«Som professionals. Abans de començar la temporada ens paguen per jugar i per entrenar. Igual que ens pagarien per pujar o per estar a la mitja taula, també ens paguen quan descendim», va avisar un Josema que, en ser preguntat per si la temporada es farà llarga, tenint en compte que el que ara únicament s'ha d'esperar és comprovar quan es consumarà el descens, va contestar que «llarg, la malaltia que va tenir la meva mare. Això és tan sols un joc on de vegades es guanya i de vegades es perd».

Sobre la seva poca participació amb l'equip i sobre la seva posició al camp va apuntar que «és una decisió del míster, jo estic per a ajudar. Sempre m’he sentit més còmode en el centre de la defensa i, l’estona que he tingut, l’he aprofitat únicament per a gaudir i per a sentir-me una vegada vàlid en aquesta posició».

Això sí, va avisar que «no abaixarem els braços, intentarem posar-ho difícil a tots els equips i, l’any que ve, es segueix». Josema va finalitzar la seva intervenció dirigint-se a l'afició: «Primer, vull demanar disculpes a tots els aficionats per no haver aconseguit l’objectiu que ens vam marcar. A partir d’aquí, convidar-los a venir perquè una altra cosa no, però treball no en faltarà, per respecte al club, a l’afició i a les nostres famílies».

tracking