Diari Més

L'orgull del futbolista

El Nàstic, amb un peu i mig a Segona B, ha de demostrar que lluitarà fins el final per a obrar el miracle i, per a fer-ho, la primera oportunitat és aquesta tard a Granada (18 hores)

Viti, durant un moment del Nàstic-Albacete d'aquest dissabte que va acabar amb victòria local 1-0.

Viti es doctora al primer equip grana sota el paraigua d'Enrique MartínNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Extremadura va derrotar ahir al Tenerife (1-0) i ara la permanència la marca el Numancia, amb 40 punts. Un total de 29 en suma un Gimnàstic de Tarragona que, amb un peu i mig a Segona Divisió B, ha de demostrar que no llençarà la tovallola.

Els futbolistes han de demostrar el seu orgull en el que resta de campanya i, la primera oportunitat que tenen de fer-ho després de la decepció de la passada setmana contra l'Sporting de Gijón, és aquesta tarda, al Nuevo Los Cármenes i contra el Granada (18 hores).

El rival és tot un gegant a la categoria, un equip que únicament pensa en l'ascens directe. Ara bé, tal com va explicar el tècnic del Nàstic, Enrique Martín, el que un equip no ha aconseguit en un any ho pot assolir en quinze dies. O sigui, que si el Nàstic tan sols ha sumat un triomf a domicili en el que va de 2018-19, per què no pot aconseguir avui el segon?

Defensa de quatre

Enrique Martín ja va deixar entreveure en la roda de premsa prèvia al partit contra els andalusos que podria produir-se un canvi de sistema. Per tant, la idea seria tornar al 4-4-2 en un onze que comptaria amb diverses novetats.

Les baixes del Nàstic perjudiquen bàsicament a l'eix de la defensa, amb l'absència de Fali per sanció, i al centre del camp, ja que no han viatjat els lesionats Javi Márquez i Ramiro Guerra. Sebas Coris, operat de lumbàlgia, tampoc està disponible.

Becerra serà titular, tal com va assegurar el tècnic. En el lateral dret hi entrarà Salva Ferrer i, en l'esquerre, Josema, ja que el tècnic té pensat apostar per un doble lateral. Els centrals serien Noguera i Mikel Villanueva.

Miracle Thioune

Thioune, que ha acabat entrant a la convocatòria tot i que el club havia assegurat que era baixa per una lesió muscular en el bessó dret, apunta a la titularitat juntament amb Viti. Si Thioune no està al cent per cent, serà Imanol el titular.

A les bandes, Pipa a la dreta i Abrahám a l'esquerra. Dos laterals que tornaran a avançar la seva posició. A dalt, Luis Suárez i Uche tornaran a deixar a José Kanté a la banqueta.

tracking