Diari Més

Enrique Martín: «Jo vull que els jugadors competeixin més i millor, com a casa»

L’entrenador del Nàstic avisa que «hem de seguir competint, no abaixaré els braços»

Enrique Martín, durant el Nàstic-Numancia al Nou Estadi.

Enrique Martín: «Jo vull que els jugadors competeixin més i millor, com a casa»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Gimnàstic de Tarragona, Enrique Martín, aposta per a seguir confiant en el que sembla impossible per a tots i va analitzar la derrota a Granada de la següent manera: «Me’n vaig amb pena, perquè crec que podríem haver fet força més. Han estat dues accions aïllades a pilota aturada. Estem en el de sempre. A casa estem amb més tensió, més intensitat, però fora de casa no. En el segon temps hem estat millor, hem tingut més la pilota, però el Granada és l’equip menys golejat i ho és per alguna cosa».

Va avisar, en declaracions a Tarragona Ràdio, que el segon gol dels andalusos va fer molt de mal als seus, ja que «no és el mateix anar al descans amb un 1-0 que amb un 2-0». Sobre els canvis, va apuntar que «al final, per treure més davanters, no fas més ocasions. Hem fet canvis buscant-ho».

Reclama més als seus jugadors en el tram final de la temporada. «Jo vull que competeixin més i millor, com a casa, amb aquesta intensitat i aquesta agressivitat. Fora de casa no ho tenim. És clar que m’agradaria, però està passant això i, per més que un ho vol, no surt. He de pensar que els nois fan tot el que poden. Potser a casa se senten més ajudats pel públic o més segurs», va dir.

Martín va avisar que encara no s’ha acabat la història i que l’equip ha de continuar endavant: «Hem de seguir competint, no abaixaré els braços. Dissabte tenim un partit important a casa. Això és una carrera de fons, on hem d’aguantar i no ham d’abaixar el cap mai. Som professionals i esportistes, hem de competir».

tracking