Diari Més

Enrique Martín: «En futbol, tot el que no s'ha fet en un any es pot arreglar en 15 dies»

El Nàstic s'enfrontarà aquest diumenge, a les 18 hores, a casa del Granada

Enrique Martín durant la roda de premsa de divendres.

Enrique Martín: «En futbol, tot el que no s'ha fet en un any es pot arreglar en 15 dies»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, Enrique Martín, ha valorat l'estat de l'equip de cara a l'enfrontament d'aquest diumenge, a les 18 hores, al camp del Granada. El tècnic grana és conscient que l'equip no té marge i que ha de guanyar els últims set partits que queden per acabar la temporada.

«Cal seguir competint sense baixar els braços», ha explicat Martín. El Granada té molt en joc, ja que es juga l'ascens, però Martín té clar que la plantilla «lluitarà per emportar-se la victòria».

L'entrenador del Nàstic manté la confiança en l'equip i considera que està treballant molt bé. «Espero que el futbol ens porti la mica de sort que ens ha faltat en algunes fases de la temporada», ha confesat.

Martín és conscient que els granes han fallat molt en els partits fora de casa però assegura que «en futbol, tot lo que no has fet en un any ho pots arreglar en 15 dies».

Finalment, ha valorat que als mitjans de comunicació ja es parli de la pròxima temporada i del seu successor. Enrique Martín ha explicat que no li molesta i que ell està centrat en la seva feina. També ha valorat la seva experiència al club com «apassionant» i de la que ha après moltíssim.

tracking