Diari Més

Salou i Valls clouen la temporada amb un derbi intranscendent

Les ganes d’acabar el millor possible és l’únic al·licient que té el duel de dissabte a les set de la tarda

A l'esquerra de la imatge, Jordi Balaguer, entrenador del Club Bàsquet Valls, acompanyat del tècnic del CB Salou, Jesús Muñiz.

Salou i Valls clouen la temporada amb un derbi intranscendentOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Club Bàsquet Salou i Club Bàsquet Valls posaran punt final a la temporada aquest dissabte. Capritxos del calendari, el grup C-A de la LEB Plata finalitzarà amb el derbi tarragoní, que es disputarà a partir de les set de la tarda i a la capital de la Costa Daurada.

A nivell classificatori, el partit no té cap tipus de transcendència. Tots dos equips han complert amb l’objectiu marcat, que no era un altre que el de la permanència i el duel servirà perquè tots dos busquin acomiadar la campanya 2018-19 de la millor manera.

Com ha estat tradició al llarg d’aquesta campanya, tots dos entrenadors es van reunir a la pista on es disputarà el duel per a oferir la seva visió de com arriben ambdós conjunts. Jesús Muñiz, entrenador del CB Salou, apuntava que «hem d’aprofitar que és un derbi per a recuperar aquesta espurna». Per la seva banda, el seu homòleg, Jordi Balaguer, afegia que les motivacions que han de tenir els seus passen per «respectar la competició fins el final, és el que li emanaré als jugadors. Hem de respectar també al club i a l’afició».

També van parlar sobre els seus respectius rivals. Muñiz va apuntar sobre el Valls que «el major problema que han tingut, amb tots els meus respectes, ha estat un petit bloqueig mental». Per la seva banda, Balaguer detallava que «han jugat un bàsquet fantàstic durant un tram molt gran de la temporada».

Per a l’entrenador del Salou, la motivació de cara al duel ha de ser «acabar de la millor manera i la millor forma de fer-ho és guanyant aquest partit».

«És un dels equips revelació», manifestava sobre el Salou un Jordi Balaguer que va desitjar que «el de dissabte sigui un partit ofensiu, on els atacs s’imposin a les defenses».

tracking