Diari Més

Ramiro Guerra es torna a lesionar i Thioune i Javi Márquez, també 'ko'

El migcampista cedit pel Villarreal pateix una lesió muscular en el bíceps femoral dret i està pendent de proves d’imatge

Ramiro Guerra, entrenant al Nou Estadi. El futbolista està negat amb les lesions i això és un problema tenint en compte la seva edat.

Ramiro Guerra es torna a lesionar i Thioune i Javi Márquez, també 'ko'Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona no guanya per a disgustos. Si la passada setmana la bona notícia, dins de la nefasta situació en què es trobava l’equip, era que tan sols Sebas Coris estava a la infermeria, el club va comunicar aquest dimecres que el lateral compta amb tres «companys» més que deixen d’estar disponibles de cara, com a mínim, al partit d’aquest diumenge al Nuevo Los Cármenes (sis de la tarda) contra el Granada.

Ramiro Guerra, Javi Márquez i Ousseynou Thioune causen baixa, amb què el Nàstic es presentarà a terres andaluses amb un centre del camp completament en quadre. Dos d’aquests jugadors, com Ramiro i Thioune, van ser titulars en l’empat de dissabte contra l’Sporting (0-0) i Márquez va entrar des de la banqueta. El futbolista cedit pel Villarreal i Javi Márquez tornaven de lesions de certa durada i ara hauran de tornar a fer una aturada per culpa de les molèsties que pateixen.

Ramiro Guerra es va retirar de l’entrenament d’aquest dimecres a causa d’una lesió muscular en el bíceps femoral dret. Aquest matí es va sotmetre a una ecografia, però encara manquen proves complementàries que ajudin a oferir un diagnòstic més acurat. De moment, no viatjarà a Granada.

El jove migcampista no està tenint sort amb les lesions en el que va de temporada. L’uruguaià, de 22 anys, ha disputat aquesta temporada tres partits, un total de 207 minuts, massa pocs tenint en compte que havia de ser un pilar fonamental en el Nàstic de la 2018-19. La campanya passada, entre el Villarreal i el Villarreal B, va disputar 14 enfrontaments, tan sols 904 minuts. També, per culpa de les lesions.

L’entrenament de diumenge

De l’entrenament de diumenge també es van retirar per molèsties Javi Márquez i Thioune i, segons apuntava el club, també causaran baixa. El primer, que va estar de baixa gairebé dos mesos després de trencar-se l’estèrnum en un accident de trànsit, pateix una lesió muscular en el seu bessó dret. La seva tornada està pendent de l’evolució que tingui la lesió, amb què no hi ha data de retorn.

Per la seva banda, Javi Márquez es perdrà el partit de Granada i, previsiblement, estarà disponible pel Nàstic-Extremadura del dissabte 4 de maig. Márquez pateix una lesió muscular de grau 1 en el semitendinós dret.

Sebas Coris, que es perdrà el que resta de temporada amb gairebé tota probabilitat, continua recuperant-se de la seva intervenció per lumbàlgia i també apareix a l’informe mèdic el jugador del filial Pol Prats, amb una lesió muscular del recte femoral esquerre.

En quadre

Aquestes baixes deixen molt castigada la sala de màquines del conjunt d’Enrique Martín, pel que no hi haurà moltes opcions per a Granada. Amb tants lesionats i comptant que Fali no podrà actuar per sanció, el mig del camp haurà de comptar necessàriament amb dos jugadors com Viti i Imanol García. El tercer actor hauria de ser (acollint-nos a la lògica) un futbolista de tall ofensiu. O bé Miguel Palanca o bé Antonio Cotán podrien acompanyar a Viti i a Imanol en el 5-3-2 que no deixa d’utilitzar l’entrenador. Una altra possibilitat seria un canvi de sistema, encara que aquesta opció sembla a dia d’avui més improbable.

tracking