Diari Més

Tir amb arc

Èlia Canales acaba quarta en el Gran Premi d'Europa de Bucarest

Diversos representants del Club de Tir Constantí brillen amb llum pròpia

Èlia Canales, en una imatge d'arxiu.

Èlia Canales es fa amb la medalla de plata als Jocs Olímpics de la JoventutCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des que va iniciar la seva trajectòria, ara fa uns quatre anys, el Club de Tir amb Arc Constantí s’ha consolidat com un dels referents d’aquesta modalitat esportiva no només a nivell català i estatal, sinó també en els campionats internacionals. La setmana passada, els representants del club van aconseguir projectar novament el nom de l’entitat esportiva a les diferents competicions europees, estatals i autonòmiques.

En categoria absoluta, Èlia Canales, va participar amb la selecció espanyola al Gran Premi d’Europa de Bucarest entre els dies 9 i 13 d’abril, aconseguint un meritori quart lloc i quedant-se a les portes del podi. Èlia Canales compartia equip amb Alicia Marín i Celia Castaños, i també van finalitzar en tercera posició en les proves classificatòries per als Jocs Europeus de Minsk 2019. En les proves individuals d’aquest Gran Premi de Bucarest, Èlia Canales va finalitzar en la novena posició. Aquesta setmana, Canales forma part de l’equip espanyol que participarà a la World Cup de Medellín.

D’altra banda, els dies 13 i 14 d’abril es disputava a Madrid la primera Jornada de la lliga nacional cadet, amb l’arquera constantinenca Júlia Galera, finalitzant en la setena posició estatal en la modalitat d’arc recurvo femení, i el constantinenc Miquel Marsal, que va acabar dissetè en arc recorbat masculí. En la classificació per equips mixtes, Galera i Marsal es troben en la desena posició a la classificació.

Pel que fa a la Lliga catalana de Tir amb Arc, després de tres tirades disputades, Júlia Galera i Miquel Marsal encapçalen la classificació en les categories cadets femenina i masculina, respectivament.

En categoria Júnior, Èlia Canales i Maria Pitarch, són primera i segona, respectivament, a la classificació, amb la també constantineca Alba Ortega, en el quart lloc.

tracking