Diari Més

Escacs

Coma-ruga acull el Campionat de Catalunya Open d'Escacs per a cecs

És la tercera vegada que n’és la seu

El president de la FCECS lliura una placa al regidor d'Esports.

Coma-ruga acull el Campionat de Catalunya Open d’Escacs per a cecsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest proper cap de setmana, del 26 al 28 d’abril, l’Hotel Gran Europe de Coma-ruga acollirà el XI Campionat de Catalunya d’Escacs per a cecs. Aquest serà el tercer any consecutiu que el municipi del Vendrell acull la competició, que en aquesta edició passa d’un model tancat a un format d’inclusió.

El format de la competició serà de cinc rondes amb un ritme de joc de 90 minuts per jugador, amb un increment de 30 segons per jugada realitzada. El nombre de participants serà de 20 jugadors: 15 amb llicència i majors de 18 anys, 3 menors de 18 anys i 2 vidents convidats que formen part de la secció d’escacs de La Lira Vendrellenca. Amb aquests convidats s’inicia una prova pilot per fer un campionat inclusiu amb l’objectiu d’ampliar la participació de vidents en properes edicions.

Des de La Lira Vendrellenca, Edison Lucas, vocal de la Secció d’Escacs, va agrair la invitació de poder participar en aquest campionat i va anunciar la voluntat de planificar més activitats conjuntament amb la FCECS per poder incrementar la seva participació. El regidor d’Esports del Vendrell, Ferran Trillas, va agrair la confiança dipositada en el seu municipi.

tracking