Diari Més

Cinc jugadors tornaran al Gimnàstic en finalitzar la temporada

Rodri Cuenca, Nacho Abeledo, Tete Morente, Elvir Maloku i Juan Delgado estan cedits, tot i que Tete podria quedar deslligat

Tete Morente inicia una de les múltiples jugades per l'esquerra que va protagonitzar contra l'Espanyol.

El millor Tete Morente entra en escenaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha comptat aquesta temporada amb un gran nombre de jugadors que han actuat al club tarragoní en qualitat de cedits. Ara bé, el Nàstic també ha cedit a cinc futbolistes que tornaran al club tarragoní aquest estiu.

Un d’aquests cinc casos és especial. Tete Morente va marxar al Lugo durant el passat mercat d’hivern amb una clàusula de compra obligatòria en el cas que els gallecs assolissin la permanència a la Segona Divisió A. Aquesta, estipulava que el Nàstic cobraria uns 100.000 euros en el cas que el Lugo seguís a Segona Divisió A. Els quatre casos restants són jugadors que, sí o sí, tornaran al Nàstic l’1 de juliol. Ara bé, el que Sergi Parés, que serà el director esportiu de la pròxima temporada i Xavi Bartolo, tècnic del proper curs, vulguin decidir en referència a aquests quatre futbolistes és tota una incògnita.

Rodri Cuenca és un dels casos més estranys que es recorden en la història més recent del Nàstic. Aquest davanter va ser cedit a l’Ebro del grup tercer de Segona Divisió B aquest passat estiu. La seva poca participació va motivar que el Nàstic li busqués una nova destinació. Aquesta va ser l’Atlético Baleares, club del que provenia quan va arribar al Nàstic i líder destacat, en l’actualitat, del grup tercer de Segona Divisió B. No ha marcat cap gol amb l’Atlético Baleares i en va anotar un amb l’Ebro, on va disputar vuit partits, en sis dels quals va partir com a suplent. El Nàstic haurà de decidir el seu futur, igual que el dels altres futbolistes cedits.

Nacho Abeledo està jugant a mode de préstec al Deportivo Fabril. El filial del Deportivo de la Coruña és l’actual cuer del grup primer de Segona Divisió B i ha certificat el seu descens a Tercera. Abeledo va arribar al Nàstic el passat estiu procedent de l’Atlético Malagueño i va estar pràcticament inèdit al Nàstic. És un dels futbolistes que més destaca al conjunt gallec, encara que no té un equip que el pugui acompanyar en la seva aventura al Fabril.

Un altre cas és el d’Elvir Maloku. El jove extrem mai ha pogut quallar al Nàstic i aquest estiu va marxar en qualitat de cedit a l’NK Aluminij de la màxima categoria eslovena, on ha continuat amb la seva progressió. Anteriorment, va militar a l’AEK Larnaka de Xipre, on tampoc va convèncer.

Finalment, Juan Delgado també ha de tornar al Nàstic aquest estiu. Ha fet una bona campanya al Tondela portuguès i el més probable és que acabi marxant traspassat.

tracking