Diari Més

Enrique Martín: «S'han vist coses molt complicades, per què no en podem veure una més?»

El tècnic grana opina després d'empatar contra l'Sporting que «aquest ha de ser el camí d’aquí al final»

Enrique Martín, acompanyat del director de comunicació del Nàstic, Adrián Batiste

Enrique Martín: «S'han vist coses molt complicades, per què no en podem veure una més?»Vicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Hem fet un partit força complet i només ens ha faltat el gol. Algun remat d’Uche, alguna jugada on hem envoltat l’àrea... L’equip ha estat bé en tots els camps, però li ha faltat bé aquest encert que necessitem. Tot el que sumem és poc. Aquest ha de ser el camí d’aquí al final, però no tan sols al Nou Estadi, sinó també fora. Per molt complicat que sembli, el diumenge a Granada hem d’anar a per totes». Així ha resumit Enrique Martín l'empat dels seus contra l'Sporting de Gijón, que pràcticament condemna al Nàstic a Segona B.

Sobre la situació de l'equip, ha detallat que «hem de creure fins que matemàticament no es pugui. Hem d’estar com avui tant a casa com fora» i ha avisat que «de vegades, sembla que un punt no serveix per a res, i t’acaba donant la glòria».

«No abaixarem mai els braços fins que finalitzi el campionat. S’han vist coses molt complicades i, per què no en podem veure una més?», s'ha preguntat l'entrenador.

Sobre el canvi a la porteria, ha manifestat que «els dos porters són de garanties per a aquesta categoria. Isaac estava treballant bé i va sortir de l’equip perquè un dia m’ho va semblar i avui m’ha semblat que havia de tornar. Avui ha jugat Isaac i ho ha fet francament bé».

I, en ser preguntat sobre si no ha pensat en treure un defensor per un davanter per a intentar dotar de major poder ofensiu a l'equip, ha apuntat que «sí, i també treure un centrecampista, però teníem l’equip ben organitzat. He pensat en jugar amb tres puntes, però, de vegades, per posar més davanters no ha de ser sinònim de perill»

Sobre l'actuació de Ramiro, ha donat una «valoració positiva. L’hem tret perquè ha notat l’isquiotibial una mica carregat. Segurament, diumenge també hi serà».

Finalment, no ha entrat a valorar la destitució d'Arnal Llibert com a director esportiu: «Es una decisió del Consell i no puc dir res més al respecte».

tracking