Diari Més

L'Sporting arriba al Nou Estadi amb l'objectiu d'entrar al playoff

Molinero serà baixa per sanció i Alex Alegría, Peybernes i Carmona van entrenar ahir amb el grup

Els asturians van guanyar al Nàstic 2-0 en el partit disputat a la primera volta de la lliga.

L'Sporting arriba al Nou Estadi amb l'objectiu d'entrar al playoffReal Sporting

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona rebrà aquest dissabte a les sis de la tarda al Real Sporting de Gijón al Nou Estadi, un partit vital per a tots dos conjunts, un que mira cap abaix i l’altre cap amunt. El Nàstic ha d’oblidar, una vegada més, el desastrós partit que va realitzar el cap de setmana passat a l’Estadio de los Juegos Mediterráneos, on va caure derrotat contra l’Almería (3-0) de manera estrepitosa. Els grana han de tornar a ser l’equip sòlid, intens i competitiu de les darreres jornades quan juguen a casa per a seguir creient en una permanència molt complicada i per tornar a enganxar a una afició que cada vegada veu més a prop el descens a Segona Divisió B.

Queden vuit partits per acabar la lliga i cinc es disputaran al Nou Estadi, el de dissabte serà el primer i els grana no volen desaprofitar l’ocasió de sumar els tres punts i, en funció de la resta de la jornada, començar a retallar distàncies. Davant tindran l’Sporting, un rival molt complicat que està lluitant per entrar al playoff d’ascens a Primera Divisió. Els asturians arriben al duel amb dues baixes segures i quatre jugadors tocats. El tècnic de l’Sporting, José Alberto, no podrà comptar de manera segura amb Isma Cerro, que s’està recuperant d’una lesió de llarga duració, ni amb Molinero que es perdrà l’enfrontament per acumulació de targetes grogues. A més, el tècnic esperarà fins a l’últim moment per saber si pot convocar a Álvaro Jiménez, que es troba en un procés gripal, Álex Alegría, Peybernes i Carmona, tres jugadors que van començar a exercitar-se amb el grup ahir al matí, després que dimarts estiguessin entrenant al marge per precaució.

L’Sporting es troba ara en vuitena posició amb 52 punts, empatat amb el seu màxim rival, el Real Oviedo. Els de Gijón es troben a només tres punts del Málaga que ocupa la sisena plaça, la primera del playoff d’ascens, per tant, tenen aquests llocs a tocar., però si pot lluitar per l’ascens, és gràcies al canvi de dinàmica que va fer l’equip amb la destitució de Rubén Baraja i l’arribada de José Alberto, procedent del filial. Aquest tècnic va canviar, sobretot, la imatge del conjunt asturià fora de casa on, de les sis jornades que van disputar amb Baraja, només van treure dos empats. Amb la seva arribada el canvi ha estat radical i l’Sporting ha començat a enfilar posicions jornada rere jornada.

Canvi de sistema

Aquesta renovació de l’equip es va fer més evident fa set jornades quan José Alberto va decidir passar d’un 4-3-3 a un 4-4-2 en el partit contra el Numancia, un canvi que aporta més verticalitat i velocitat al joc dels asturians. La millor prova del bon rendiment que està portant aquesta renovació són els punts. En aquestes darreres set jornades els de José Alberto han aconseguit sumar 19 punts dels darrers 21 que han disputat, és a dir, han guanyat sis partits, contra Numancia, Almería, Córdoba, Oviedo, Tenerife i Granada, i n’han empatat un, contra el Málaga a La Rosaleda.

Per tant, aquest Sporting que arriba dissabte al Nou Estadi és el millor de tota la temporada i està disposat a guanyar tots els partits que els queden per poder disputar el playoff d’ascens.

Torna el capità

Just en el millor moment de la temporada per als asturians, José Alberto recupera al capità de l’equip, Roberto Canella que enguany no ha tingut fortuna amb les lesions i això ha provocat que Cordero i Molinero li prenguessin el lloc. Ara, tot apunta que Canella tindrà una nova oportunitat de demostrar la seva vàlua, substituint al sancionat Molinero al lateral esquerre, de fet, aquest sembla l’únic canvi que hi haurà a l’onze asturià.

tracking