Diari Més

L'administrador concursal encara té temps per presentar al·legacions

El TAD dictarà sentència sobre el primer recurs d'apel·lació en dues setmanes aproximadament

Clifton Onolfo en una roda de premsa realitzada el mes de febrer.

Clifton Onolfo en una roda de premsa realitzada el mes de febrer.Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus segueix lluitant contra corrent pel seu futur i, com a mínim, aconseguir reduir la sanció de tres anys sense competir al futbol professional, una multa imposada per LaLiga que intentaran deixar en un any. És per això que al mes de gener Clifton Onolfo, actual propietari del club, va enviar un recurs d’apel·lació al Tribunal Administrativo del Deporte (TAD), un recurs sobre el qual ara mateix, l’administrador concursal del club, encara pot presentar les al·legacions que cregui convenients.

Segons ha pogut saber el Diari Més, el TAD no ha rebut, a data d’ahir, un tercer recurs d’apel·lació procedent del club, en canvi, sí que manifesten que han contactat amb l’administrador concursal, David López Estebaranz, de Verae Abogados y Economistas SLP, a qui van fer arribar l’expedient de LaLiga on s’indicava la sanció econòmica i esportiva.

Des del TAD també expliquen que la resolució s’atura momentàniament en el moment que el CF Reus entra en concurs de creditors, per donar temps a l’administrador concursal que es fes càrrec del conjunt reusenc a ubicar-se. Una vegada establert, el procés continua la seva evolució i, ara mateix, David López, l’administrador concursal, encara té temps per a presentar un recurs d’apel·lació en un termini màxim de 10 dies, un període que finalitzarà «ben entrada la setmana vinent», segons expliquen des del TAD a aquesta redacció. Hi hagi resposta o no a aquest recurs d’apel·lació, el TAD dictarà sentència en, aproximadament, dues setmanes. Per tant, aquest primer recurs que va presentar el club roig-i-negre, tindrà resposta ben aviat i donarà a conèixer si donen la raó a l’entitat del Baix Camp i, per tant, li redueixen la sanció esportiva o, si pel contrari, es manté la sanció imposada per LaLiga.

D’altra banda, en cas que la sentència fos desfavorable, el CF Reus, de la mà del seu administrador concursal, podria presentar un nou recurs d’apel·lació amb uns altres arguments que puguin ser més favorables i seguir lluitant per la supervivència del club al futbol professional, ja que de donar-li la raó en un segon recurs d’apel·lació, la primera sentència quedaria anul·lada.

Cal recordar que David López Estebaranz, de Verae Abogados y Economistas SLP té experiències en temes legals dins el món del futbol, ja que l’any 2014 va ajudar al Real Oviedo, en aquest cas, però, no com a administrador concursal sinó com assessor legal i per la realització d’una auditoria externa.

tracking