Diari Més
Javi Robles

Entrenador del Juvenil A del CF Reus Deportiu

«Crec que el futbol base continuarà com fins ara però el que està en l'aire és el filial i primer equip»

L’entrenador del Juvenil no veu clar el futur del futbol professional de l’entitat però no creu que això afecti el planter del club

L'entrenador del Juvenil A del CF Reus a la banqueta roig-i-negra de l'Estadi Municipal.

«Crec que el futbol base continuarà com fins ara però el que està en l'aire és el filial i primer equip»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Juvenil A del CF Reus Deportiu ha aconseguit per primera vegada la permanència a la Divisió d’Honor, una fita històrica pel club.

—Viu la permanència com un fet històric o com una temporada més amb l’objectiu complert?

—Una mica les dues coses. Quan comença la pretemporada es marca l’objectiu de mantenir la categoria i en pic ho assoleixes doncs, evidentment, saps que és un fet històric perquè el club mai abans ho havia aconseguit i nosaltres, amb molt d’esforç, hem estat capaços d’assolir-ho.

—Aquest fet històric ha quedat en un segon pla pel moment que viu l’entitat roig-i-negra?

—Sí, evidentment que si el club hagués anat bé segur que la fita seria vista d’una altra manera però tot i això jo considero que no podem evadir-nos d’una realitat que ha sigut el fet d’aconseguir una cosa tan important i tan històrica per un club com el CF Reus.

—L’objectiu es va marcar a principi de temporada, ho veia factible?

—Jo per sort tinc experiència en aquesta categoria, sabíem que era molt complicat perquè és una lliga molt difícil, de fet fins a la penúltima, o fins a l’última setmana no ho hem aconseguit però sempre confies en el treball, en els jugadors i que ho aconseguiràs.

—Aquest objectiu va trontollar amb els problemes de l’entitat?

—No, perquè en definitiva intentes evadir una mica els problemes extraesportius del club amb el teu objectiu o treball diari i la veritat és que tant el meu cos tècnic com els jugadors han sigut conscients de tot el que hi havia i hem treballat des de principi fins al final com si tot fos normal i no ens ha afectat massa en el nostre objectiu.

—Ha sigut difícil aïllar-se?

—Quan treballes amb juvenils, que no són professionals i tenen els estudis i les seves famílies, és diferent que no pas treballar com si estiguessis al filial o al primer equip que viuen d’això i el fet de no cobrar sempre perjudica. Ells ho han viscut d’una altra manera i també al ser joves ho veuen diferent, tenien la il·lusió de jugar en aquesta categoria, d’assolir la permanència i gràcies a aquesta il·lusió i aquesta empenta i bona voluntat que han posat ha sigut menys difícil.

—Un final de temporada atípic.

—Si les coses al clubhaguessinanat bé segur que el filial tindria més jugadors dels que té i nosaltreshaguéssimcontinuat entrenant una mica més (perquè ara molts jugadors del juvenil han pujat a ajudar al Reus B).

—Quin serà el futur Reus?

—No tinc notícies com per saber si tot estarà clar o no, la veritat és que està tot una mica a l’aire, no sabem que passarà. Crec que el futbol base continuarà com fins ara però el filial i el primer equip és el que està més en l’aire. Però considero que, al futbol base, tot pot continuar igual.

—La pròxima temporada de Javi Robles.

—No sé on estaré. Tot just fa una setmana que hem acabat, està tot molt recent i no m’he parat a pensar si continuaré o no. Hem de parlar i veure com està la situació d’aquí a unes quantes setmanes i a partir d’aquí decidiré que fer. No hi ha cap club que m’hagi trucat a dia d’avui. Tothom està obert a escoltar, no crec que sigui dolent. Un sempre treballa amb l’objectiu de millorar any rere any, tot i que la Divisió d’Honor és una categoria molt bonica i complicada sempre penses a progressar i anar a més, evidentment estic amb ganes, preparat i capacitat per fer el salt a un filial o primer equip.

tracking