Diari Més

Que continuï havent-hi vida

El Nàstic visita aquesta tarda l'Almería (18 hores) amb la intenció de sumar un triomf que continuï deixant els tarragonins vius en la lluita per la salvació

Kanté celebra un gol contra el Cádiz

Kanté celebra un gol contra el CádizNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels pocs motius que queden per a continuar creient en la permanència del Gimnàstic de Tarragona a Segona Divisió A és el fet d'haver derrotat el passat diumenge al Numancia (2-0).

Tot i això, de poc serviran aquells tres punts si els tarragonins no són capaços, aquest dissabte a la tarda (18 hores), de vèncer a l'Almería a l'Estadi de los Juegos Mediterráneos. Ja no val dir que la permanència passa per casa perquè guanyant els duels del Nou Estadi, probablement, els tarragonins no en tindrien prou per salvar-se.

Set punts separen al Nàstic del Lugo, que marca la zona de permanència de Segona A. Els gallecs visitaran el Nuevo Arcángel diumenge, on s'enfrontaran a un Córdoba que, amb el permís del Reus, és el cuer de la categoria.

Després d'una setmana amb entrebancs en forma de cops i lesions, Enrique Martín podrà comptar pràcticament amb tota la plantilla. No jugaran ni els laterals Sebas Coris i Iván López ni el centrecampista Ramiro Guerra.

Fali i Luis Suárez

Pel que sembla, Fali i Luis Suárez s'han recuperat de les seves respectives molèsties. Fali va patir una lesió muscular durant la victòria contra els sorians i, tot i que semblava que estaria un parell de setmanes de baixa, s'ha recuperat miraculosament. Serà titular a Almeria. Luis Suárez, amb un cop a la tíbia, també jugarà, però previsiblement ho farà partint des de la banqueta, ja que Kanté gaudirà de l'alternativa.

Bernabé Barragán continuarà sota pals. En defensa, podria haver-hi una novetat. Tenint en compte el nivell que està oferint Pipa en els duels fora de casa, Salva Ferrer podria entrar en el carril dret de la rereguarda. El jove futbolista de la Pobla demostra un gran nivell cada vegada que juga i s'ha merescut entrar a l'onze després de la mitja hora de la passada setmana.

A la banda esquerra, Abrahám continuarà com a titular i tampoc es preveuen canvis a l'eix central, amb Fali, Noguera i Mikel Villanueva.

Per davant, el centre del camp format per Imanol García, Thioune i Miguel Palanca convida a continuar confiant-hi, mentre que a dalt, Uche és inqüestionable. Kanté l'acompanyarà.

tracking