Diari Més

Enrique Martín: «Hem de seguir, així de difícil i de clar»

L'entrenador del Nàstic no llença la tovallola

Imatge d'Enrique Martín en la roda de premsa d'aquest divendres, 15 de març.

Enrique Martín: «Guanyar a l'Oviedo seria fer un pas més i seguir avançant»Gimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hi ha dies en els quals Enrique Martín deixa titulars molt cridaners, curiosos o impactants. Avui, després de caure golejat a Almeria, no ha estat així. El tècnic, molt correcte i sense perdre el seu tarannà, ha explicat que «entenc que en el primer temps hem controlat força bé el partit. Ells han arribat dues vegades i ens ha faltat contundència defensiva en aquestes accions. No hem estat encertats. El segon temps ha estat un puja i baixa, ja que hem volgut anar a dalt amb el 3-0».

Ha reconegut que el que ha penalitzat al Nàstic han estat les constants errades individuals dels seus defensors, ja que «són centrades en les quals jo estic amb el meu jugador i, en els duels individuals, s’ha d’estar més intens perquè el rival no remati amb facilitat. Aquest és el missatge que, de vegades s’aconsegueix i, d'altres, no. En defensa no hem estat contundents».

Ha destacat el bon paler de Fali, el qual «tenia una petita elongació i ha pogut mantenir-se bé al camp. S’ha fet una ferida molt forta a la tíbia» i ha enviat un missatge contundent: «Hem de seguir treballant. Dissabte tenim un altre partit important. Hem de seguir. Així de difícil i de clar. Vuit partits queden i hem de guanyar els màxims».

tracking