Diari Més

Waterpolo

La plantilla de waterpolo del Ploms carrega contra la directiva per haver estat retirada de la competició

Els jugadors denuncien les condicions en les quals estan les instal·lacions del club

El darrer partit disputat pel CN Reus Ploms

La plantilla de waterpolo del Ploms carrega contra la directiva per haver estat retirada de la competicióReus Ploms

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip de waterpolo del Club Natació Reus Ploms ha carregat contra la Junta Directiva de l'entitat de la capital del Baix Camp arrel de la seva retirada de la competició, «sense previ avís per part del club», segons resa el comunicat emès per tots els jugadors de l'equip.

En un escrit amb dotze punts, els jugadors expliquen que «dilluns 8 d'abril esperàvem amb ganes el calendari de la segona fase de la Lliga, però la Federació ens va comunicar que havíem estat retirats de la competició sense previ avís del CN Reus Ploms. No va ser fins a última hora de la tarda de dilluns quan ens va arribar un comunicat on s'informava de la decisió unilateral i irrevocable del club».

La decisió de la Junta Directiva de retirar l'equip venia motivada perquè els jugadors no havien pagat algunes de les quotes de soci i els esportistes, en el comunicat, detallen per què: «Des de l'inici de temporada no ho vam tenir fàcil. Vam començar la pretemporada tard i, a més, diversos problemes amb les instal·lacions ens van fer estar fins a dos mesos snse poder entrenar en condicions òptimes (ni tan sols acceptables) per problemes amb la caldera: temperatura de l'aigua de la piscina habitual impracticable, molt baixa. Aquests problemes es van repetir fins ben entrat el març».

Els jugadors continuen explicant que «per aquestes manques de serveis, la plantilla, que en cap moment va rebre una explicació digna o cap mena de mostra empàtica per part de direcció i gerència, com a protesta decideix retornar el rebut d'un mes en què no vam poder entrenar (en realitat, per ser justos, hauríem d'haver retornat com a mínim tres mesos i, no tan solsn osaltres, sinó tots aquells socis que s'han sentit enganyats i han pagat uns serveis que de ben segur no han tingut)». «Per tot això», afirmen els jugadors, «l'equip es desplaça a entrenar al CN Tarraco per afrontar amb un mínim de garanties la fase clau de la temporada».

«Econòmicament, tret d'un mes, a l'inici de les avaries, quan ens van retornar una part insignificant de la quota, no hem tingut compensació, sempre hem pagat la mateixa quota, fins i tot, quan la piscina va estar més d'un mes tancada», afegeixen. Es van haver de «suspendre diversos partits durant l'any» i el club «no ens va donar suport en cap aspecte».

A banda dels problemes amb la caldera, els jugadors denuncien «aigua freda a les dutxes, manca d'higiene, paneroles per tot arreu...».

L'equip, tot i «les dificultats», va aconseguir acabar la lliga regular a un punt de la promoció d'ascens però, després d'haver estat retirats de la competició, «la totalitat de la plantilla queda desvinculada del CN Reus Ploms, no som una secció del seu club», ja que així asseguren haver-se sentit.

tracking