Diari Més

Ensurt dels grans de Luis Suárez a l'entrenament del Gimnàstic

El davanter colombià va topar amb el porter del juvenil Cheik i va abandonar la sessió, sent dubte pel duel a Almeria

Luis Suárez, durant el Nàstic-Numancia

Ensurt dels grans de Luis Suárez a l'entrenament del GimnàsticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ensurt, i dels grans, el que es va emportar ahir el davanter del Nàstic de Tarragona Luis Suárez durant l’entrenament. El colombià va patir una forta topada, fortuïta, amb el porter del juvenil A Cheik Sarr. Aquesta acció va motivar que el davanter del primer equip grana es retirés de l’entrenament i marxés coix cap a casa. Després de les primeres exploracions, es va comprovar que el futbolista tenia un trau a la canyella i, per tant, no podia entrenar més.

En principi, els serveis mèdics del club tarragoní no han determinat que hi hagi una lesió més enllà del cop, amb què el futbolista haurà d’esperar que se li tanqui la ferida per, posteriorment, tornar a entrenar amb la mateixa intensitat.

Luis Suárez serà dubte per jugar aquest dissabte a l’Estadi de los Juegos Mediterráneos, ja que podrà entrar a la convocatòria o no depenent del dolor que pateixi abans de l’enfrontament. En principi, Luis Suárez no podria partir com a titular, ja que la ferida encara no estaria tancada del tot, encara que també podria ser una possibilitat que Enrique Martín se l’emportés a Almeria i que el reservés a la banqueta per si l’hagués d’acabar necessitant.

La preocupació d’Enrique Martín en veure la gravetat de la situació després del xoc entre Luis Suárez i el porter del juvenil va ser màxima. L’entrenador sap que el colombià és una peça bàsica en els seus esquemes i que, tot i no marcar gol en el duel del diumenge contra el Numancia al Nou Estadi, el punta va ser determinant, sobretot, en la pressió alta que va desenvolupar el seu equip.

Fali i Viti

Altres dos jugadors es perdran amb tota seguretat l’enfrontament d’Almeria. Es tracta de Fali i de Viti, dos futbolistes essencials per a Enrique Martín i que no podran actuar per lesió. Fali va caure en el duel contra el Numancia. No va arribar a l’hora de joc, ja que patia molèsties des de la primera meitat i el futbolista valencià va retirar-se lesionat. Salva Ferrer el va substituir. Fali pateix, segons l’informe mèdic del club, una elongació del bíceps femoral dret. No s’especifica quant de temps haurà de romandre en el dic sec, però, pel tipus de lesió, es pot preveure que podria estar de baixa entre deu i quinze dies.

Viti no va participar en el duel contra el Numancia. El centrecampista de la Pobla, fix amb Enrique Martín, va lesionar-se durant un entrenament de la passada setmana i no va estar disponible en la darrera convocatòria. Els serveis mèdics del Nàstic han determinat que pateix una lesió de grau 1 en el vast intermedi dret. Tampoc podrà jugar aquest cap de setmana.

Al dubte de Luis Suárez i a les baixes de Fali i de Viti, s’hi hauran d’afegir les absències dels laterals drets Iván López i Sebas Coris, que no jugaran per lesió, i Ramiro Guerra, amb una lesió fibril·lar al recte anterior esquerre, tampoc podrà jugar.

El que sí podrà arribar és Javi Márquez, que ja està entrenant amb normalitat després de trencar-se l’estèrnum en un accident de trànsit.

tracking