Diari Més

Enrique Martín: «Tenim un campionat de 10 partits on volem quedar els primers»

L'entrenador confia que «tots els jugadors se sentin importants»

Enrique Martín a la roda de premsa d'aquest divendres.

Enrique Martín: «Els partits a casa són fonamentals»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic de Tarragona, Enrique Martín, ha valorat aquest dijous al migdia el partit que els seus disputaran dissabte a l'Estadi de los Juegos Mediterráneos contra l'Almería. També ha opinat sobre el tram final de campanya, en el qual el Nàstic ha de guanyar els màxims partits que sigui possible si vol mantenir-se a Segona A.

«Tenim un campionat de 10 partits on volem quedar els primers i això ens donarà moltes opcions d’assolir objectiu. M’encanta aquest joc de paraules positiu i així ho transmeto als jugadors», ha dit el tècnic, qui ha recordat que «per a nosaltres, els últims 9 partits és una competició nova i obviem tots els partits anteriors».

L'entrenador confia molt en els seus futbolistes i els demana el màxim en aquest tram final. «Per a aquest final de temporada han d’estar tots els jugadors bé i sentint-se importants perquè qualsevol d’ells pot intervenir i ser determinant», ha argumentat el tècnic.

«Tenim una possibilitat de victòria a Almería i hem d’anar a per ella. És cert que n’hem de sumar moltes més però ara no hem de pensar en això», ha finalitzat

tracking