Diari Més

El Nàstic agraeix el suport del món empresarial

El Dinar Club Empresa d’enguany va comptar amb l’economista Álex Rovira com a ponent en una gala multitudinària

Més de 200 persones han assistit a la gala

El Nàstic agraeix el suport del món empresarialOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona va agrair tot el suport que rep del món empresarial del territori mitjançant un dinar al Castell de Tamarit, a la ciutat tarragonina.

L’entitat grana canviar el format de sopar per un àpat al migdia en el que va ser la setena edició del Dinar Club Empresa, el qual va comptar amb la participació de totes aquelles empreses que ajuden al club d’una manera o d’una altra i que van desitjar-li a l’entitat la permanència a Segona Divisió A, circumstància fonamental per al creixement del club.

La cita va comptar amb un convidat molt especial. Com cada any, una persona vinculada al món empresarial realitza una xerrada que acostuma a estar relacionada amb la motivació. Enguany, el ponent va ser Álex Rovira, economista, MBA per ESADE i expert en Psicologia de Lideratge.

Amb la ponència La Buena Suerte, durant mitja hora va intentar motivar als presents a la sala. Mitjançant aquesta xerrada, que tracta sobre la superació i la sort, els presents van sortir encara més convençuts que el que fins fa poc semblava impossible, com era la permanència a Segona A, pot ser una realitat.

Aquesta obra ha tingut un gran impacte internacional i ha estat traduïda a més de 40 idiomes.

tracking