Diari Més

Ball esportiu

Els millors ballarins ompliran el Pavelló d'Esports de Cambrils

Un campus per a nens serà una de les grans novetats de la cita, que inundarà el municipi del 18 al 21 d’abril amb moltes novetats més

La competició es va presentar ahir a l'Ajuntament de Cambrils.

Els millors ballarins ompliran el Pavelló d'Esports de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una Setmana Santa més, el Ball Esportiu serà el protagonista al Pavelló Municipal d’Esports de Cambrils amb motiu del II Iberica Dancesport, que es consolida com un dels festivals de ball esportiu de major renom al país. La competició se celebrarà del 18 al 21 d’abril de 2019 i aquest any comptarà amb moltes novetats.

L’esdeveniment començarà dijous dia 29 de març amb dues novetats: una és la celebració de l’Iberica Training Day, un Campus especial per a nens que s’inicien en el món del Ball Esportiu on podran rebre classes particulars o en grup per part dels professors nacionals e internacionals de més renom. L’altra novetat serà la celebració de la Festa del Ball, un esdeveniment obert al públic entre les 21.30 i les 00.30 hores on els assistents podran ballar a la mateixa pista on ballaran les estrelles del segon Iberica Dancesport. També hi haurà exhibicions dels millors professionals de ball esportiu, animacions i altres espectacles. El preu de l’entrada és de 10 euros amb consumició inclosa.

A nivell mundial

Entre les competicions Top Internacionals es podrà gaudir de dos World Open a un gran nivell mundial. Es tracta del World Open Llatins, que es va situar el passat any en el segon lloc amb el coeficient més alt del món i del World Open Standard, també amb un gran renom. Una altra novetat i competició a destacar és el DSE European Children Grand Prix, que es disputarà entre dissabte i diumenge i forma part d’un circuit europeu per a nens.

Entre les novetats d’aquest 2019 cal destacar la celebració del Campionat de Breaking B-Girl, competició classificatòria pel Mundial de Xina, una modalitat que ja està considerada com a esport olímpic i així ho farà a les properes Olimpíades de París 2024. També cal destacar com a novetat l’International Cup Choreographic Dance, des del 19 d’abril.

Més de 1.100 parelles

Tot i que encara no estan tancades les inscripcions, fins ahir s’havien inscrit més de 1.100 parelles (2.200 esportistes) de 30 països diferents, que seran avaluades per 49 jutges provinents d’arreu del mon. L’Iberica Dancesport és un esdeveniment organitzat i produït per Anada Events gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils.

Les entrades es podran comprar a les taquilles situades a l’entrada del pavelló d’esports. Els preus seran de 15 euros pels majors de 12 anys, de 8 euros pels jubilats i residents a Cambrils i pels menors de 12 anys serà gratis.

L’Iberica Dancesport és un dels esdeveniments esportius de major envergadura i importància que se celebra en el municipi i atreu a milers de persones entre participants, jutges i públic que contribueixen a la dinamització del municipi tant a nivell econòmic, com a la difusió de la marca Cambrils tant a nivell nacional com a internacional.

Des de l’Ajuntament de Cambrils van voler «agrair la col·laboració de les diferents entitats com la FEBD (Federació Espanyola de Ball Esportiu) i la World Dance Sport Federation, així com la col·laboració dels diferents espònsors i patrocinadors que fan que aquest esdeveniment sigui possible un any més».

tracking