Diari Més

Víctor Areces Franco dirigirà l'Almería-Nàstic de dissabte

Va ser l'àrbitre de la derrota contra el Deportivo

Víctor Areces Franco, àrbitre del Nàstic-Deportivo.

Areces Franco i Pulido Santana, àrbitres del Nástic i del ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Víctor Areces Franco, del col·legi asturià, serà l’encarregat de dirigir el partit entre l’Almería i el Nàstic de Tarragona que es disputarà aquest dissabte a partir de les sis de la tarda a l’Estadi de los Juegos Mediterráneos.

L’àrbitre, de 33 anys, és un dels que menys cartolines mostra. Almenys, aquesta és la seva tònica durant la present temporada. Ha dirigit setze enfrontaments i la seva mitjana de cartolines grogues és de 3,75.

La de vermelles és baixíssima, de 0,06. I és que tan sols n’ha mostrat una durant tota la temporada. No guarda un bon record el Nàstic d’aquest àrbitre. Va ser el que va arbitrar el partit que els tarragonins van disputar contra el Deportivo de la Coruña en la setena jornada de Lliga, a Tarragona.

El resultat va ser d’un gol a tres pels gallecs. Dos dels tres darrers partits en els quals ha estat present han acabat amb victòria visitant, com ho van ser la del Granada contra el Rayo Majadahonda (0-3) i la de l’Elche a Las Palmas. A això es podrà agafar un Nàstic molt necessitat de victòries.

tracking