Diari Més

El Nàstic Genuine disputa a Madrid la tercera fase de LaLiga Genuine Santander

L'equip grana es va enfrentar dissabte contra el Rayo Vallecano i el RCD Espanyol i aquest diumenge ha guanyat al CD Lugo

Foto de família de l'equip grana.

El Nàstic Genuine disputa a Madrid la tercera fase de LaLiga Genuine SantanderCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaCiudadDeportivaRayoVallecanodemadridva ser l'escenari de l'acte inaugural i de la presentació de la tercera fase deLaLigaGenuineSantander, una fase que dura tres dies en els quals els 14 equips que formen part de la competició s'enfrontaran entre ells.

Són 16 els jugadors del NàsticGenuine que es van desplaçar fins a Madrid:HectorMartínez,CeliaMartínez,MohamedElYakoubi,CyroAlmazan,BiranMasa, Dídac Bosques, ÁlvaroCano, AndreuVancells, ManelVancells,AlejandroCoruzo,MiguelRuiz, Marta Álvarez,MarcosGila,BoujamaaBazine,RubenAlmazániVaniaGarcia.

L'equip grana va disputar dissabte un matx contra elRayoVallecanoque es va endur l'equip local, i després els de Rafael Magrinyà, enquadrats en el grupDeportividad, es van enfrontar al RCD Espanyol. El segon partit va finalitzar amb victòriadelsblanc i blaus.

Aquest diumenge a les 11 hores l'equip grana ha disputat l'últim partitd'aquesta tercera fase contra el CD Lugo que ha guanyat l'equip grana per dos gols a un.

Javier Tebas, president de LaLiga, i Raúl Martín Presa, president del Rayo Vallecano, van donar la benvinguda als capitans dels equips.

Javier Tebas, president de LaLiga, i Raúl Martín Presa, president del Rayo Vallecano, van donar la benvinguda als capitans dels equips.Cedida

tracking