Diari Més

Enrique Martín: «Hi ha compromís, però n'hi hauria d'haver més»

El tècnic del Nàstic referma el discurs d’Abrahám Minero, que no està satisfet amb el que està veient

Enrique Martín durant el Nàstic-Málaga, el darrer amb ell a la banqueta local

Oficial: Enrique Martín, destituït com a entrenador del NàsticOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Hi ha compromís, però n’hi hauria d’haver més». Així va continuar Enrique Martín, entrenador del Nàstic, amb el missatge que va transmetre Abrahám Minero després del duel. El lateral va explicar a les càmeres de televisió que a l’equip li havia faltat aquest compromís i Enrique Martín no tan sols no ho va negar, sinó que va confirmar aquesta situació, més que preocupant.

Pel que fa al resum que va fer el tècnic sobre el duel, aquest va ser extens: «Tot canvia des del moment en el qual ens fan un gol de rebot. Luis Suárez havia d’haver ocupat un lloc, però estava a terra lesionat. El primer temps nostre ha estat dolent, de veritat. Amb l’1-0 hem tingut una rematada, a les mans de Cristian. En el segon temps crec que hem competit millor però, amb el 3-0, ells han estat més relaxats. En definitiva, ens han guanyat. Hem d’oblidar-ho i centrar-nos en el partit del diumenge contra el Numancia. Hem de caure, però d’una altra manera. Competint més i estant una mica més intensos».

També va voler oferir unes paraules per a l’afició. «Amb la sana intenció que seguirem lluitant. Sé que és complicat després d’aquest resultat tornar a cridar als nostres, però entenc que és l’única manera de seguir remant tots cap a la mateixa banda. Els demano que ens perdonin», va dir.

tracking