El CBT manté el liderat una setmana més

El millor jugador del partit va ser Ferran Torres amb 24 punts i 33 de valoració

Imatge del partit de dissabte disputat a Mataró.

El CBT manté el liderat una setmana mésCBT

L'IbersolCBTva vèncer dissabte a un Mataró Parc Boet incòmode que el va fer patir en alguns compassos del partit. Els blaus van anar de menys a més, fins que al final del tercer quart van aconseguir una renda de 20 punts que seria definitiva per guanyar. El millor jugador del partit va ser Ferran Torres amb 24 punts i 33 de valoració.

Els blaus van començar espessos, fallant molts tirs i perdent pilotes. Els locals ho hagueren pogut aprofitar si s'haguessin mostrat efectius de cara cistella. Pels interessos dels de Tarragona, no va ser així. L'intercanvi de cistelles va ser la tònica dels primers minuts, fins que sis punts consecutius de Ferran Torres van donar el primer avantatge als blaus (10 – 18, minut 6). L'IbersolCBTes va entonar i un triple deDuchva forçar el primer temps mort del partit (10 – 23). Lluny de revertir la situació, el Mataró no va saber frenar els deBernini des de la línia de tres i el quart vafinalitzaramb un marcador de 18 a 32.

Els locals van començar forts els següents deu minuts,reduintla diferència per sota dels deu punts. Dos triples, deDaniFernández iZanca, calmaven la necessitat de punts del seu equip il'oportunitatde jugar de nou des de la tranquil·litat (31 – 42). El Mataró però, passava a ser un rival incòmode i els blaus no estaven tan frescos d'idees comsího estaven al final del primer quart. Tot i això, l'equip deBerniencara va ser capaç de conservar una renda de 10 punts. En els darrers minuts abans d'arribar al descans, era el Mataró el que es mostrava més intents i més concentrat, però no evitaven que els blaus seguissin manant en el marcador (41 – 50).

El tercer quart s'iniciava com el primer, incert i espès per a tots dos conjunts. Les errades a banda i banda eren les protagonistes, el partit s'igualava en forces i cap dels dos aconseguia estar clarament per sobre de l'altre. La bona notícia eren els deu punts de marge que els blaus seguien mantenint. A l'equador del quart arribava el moment lúcid dels blaus. Aconseguien convertir jugades col·lectives i tornava l'encert de tres (45 – 62). En un vist i no vist, l'IbersolCBT, amb un triple deZanca, es posava 20 punts per sobre (45 – 67). Als blaus només els quedava controlar el final del quart per encarar el definitiu amb les màximes garanties (53 – 72).

Al Mataró no li quedava una altra que sortira pertotes en els deu minuts decisius. Així hohavan fer en els primers minuts del quart, però l'IbersolCBTja estava més que decidit a no deixar escapar el partit. El joc dels deBerniva ser massa per a un Mataró que ho va intentar, però que va haver de lluitar contra els seus propis errors i la muralla defensiva dels del Serrallo. Al final, un resultat de 68 a 91 va donar una nova victòria a l'IbersolCBT.