Diari Més

Miguel Ángel López: «Tot ho tenim sota control» per mantenir la primera posició en l'última etapa

Ha agraït el suport del seu equip per mantenir el lideratge

El ciclista colombià Miguel Ángel López.

Miguel Ángel López: «Tot ho tenim sota control» per mantenir la primera posició en l'última etapaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El colombià Miguel Ángel López (Astana), líder de la Volta Ciclista a Catalunya, ha destacat que el seu equip ho té «tot sota control» per mantenir la primera posició en l'última etapa de la carrera que es disputarà aquest diumenge a Barcelona.

En la sisena etapa, que ha guanyat l'australià Michael Matthews (Sunweb) a l'esprint, 'Superman' López ha intentat un atac en els últims quilòmetres a meta al costat de Davide Formolo (Bora-Hansgrohe).

«El grup venia una mica estirat i m'he vist amb forces i amb bones cames. Al costat de Formolo hem provat sort i, després, ens ha vingut el pilot», ha analitzat.

En qualsevol cas, ha agraït el suport del seu equip per mantenir el lideratge: «Aquest dissabte buscàvem una mica de sort, perquè al final no saps si es talla el pilot. Millor intentar-ho que no lamentar-se després. Si ho hem fet, és perquè estem en un gran moment de forma. Segurament demà ho farem sense problemes», ha assenyalat.

Malgrat gaudir d'un avantatge de 14 segons sobre el britànic Adam Yates (Mitchelton-Scott), el seu més immediat perseguidor a la general, López ha subratllat que encara «queda l'etapa» d'aquest diumenge i ha recordat que «fins no passar la línia de meta, no s'aconsegueixen les coses».

Aquest diumenge podria ploure a Barcelona, una cosa que, segons que ha dit López, pot afectar tots els ciclistes en les vuit ascensions a la muntanya de Montjuïc.

«De pluja n'haurà per a tots, és la mateixa condició per a tots i no ens ha de preocupar molt. Ja vaig córrer aquesta etapa el 2016, és un terreny perillós, ràpid que intentarem afrontar amb molta calma i, per suposat, amb molta tensió», ha conclòs.

tracking